reklama

mamusie grudniowe:)

nonek sporo tego to fakt. Spokojnie moja droga nie jest tak źle;-) musisz sobie tak wmawiać to pomaga wiem po sobie bo też nie mam lekko:sick:. Michał w robocie a ja cały czas z dzieckiem sama, jak wraca z pracy to i tak ja sie zajmuje synem.I ja go kąpie i ja karmie i przewijam...:sick:. Zaczynam sie juz na maksa męczyc choc chyba troche sie przyzwyczailam do tego typu zycia:dry:. W nocy tez ja wstaje do małego. Mike wstaje tylko raz a reszte ja! Dlaczego kobiety mają ciężej??? a moze to zależy jakiego ma się faceta:confused:.

Dlatego ja tez żdadko do was zaglądam bo jestem zawalona obowiazkami.

reklama
Wow, Nonek, szalejecie motoryzacyjnie!! :-) No ciekawa jestem jakie samochodziki kupicie :tak: Nie martw się bałaganem, córom najpewniej nie przeszkadza, a męża nie ma ;-)
U mnie tez włosy wypadają w stopniu podobnym. Przez to muszę odkurzać, żeby się pozbyć drugiego dywanu z własnych włosów. Jeszcze mam dłuższe, to z dwóch włosów robi się już kłębek, a z 50 co wypadają to już koszmarne jakieś ilości :oo:
Piotruś o 17 postanowił zakończyć dzień i śpi.. Ciekawe o której rozpocznie następny? Stawiam na 3 rano... :rolleyes2:

hej ho lasencje!!!

jakas padnieta jestem dzisiaj, pewnie przez to ze moja mala menducha wstala dzisiaj o 5 rano :szok:

jesli chodzi o spacerowke to ja wkoncu nie zamowilam, bo mialam plana zeby nie tracic gwarancji. w piatek bylam w sklepie zeby juz zamowic, pani dzwoni do producenta a on na to ze beda dopiera pod koniec maja!!
fuck to ponad miesiac jeszcze a kluska ledwo sie miesci i w dodatku nudzi w gondoli:wściekła/y:

Anita i Dita wspolczucia!:sick:

Agnieszka gratulacje z okazji zareczyn!

Kate BLAGAM jak znajdziesz takiego lekarza co by wypisywal L4 to daj cynka!
Upojnej imprezki urodzinowej zycze!;-)

Nieistotna a co sie stalo, czemu nie mozesz przyjechac, kiedy to przesluchanie itd powiedz cos wiecej??

Nonek sciskam! olej balagan!rozumiem co czujesz ja tez wiecznie sama z malym! a tyle osob mowilo ze bedzie pomagac echhh

Ach te włosy mi też garściami wypadaja, a w łazience ich PEŁNO i jeszcze mała mi też je wyrywa, chociaż zwiazane ciasno w kitke + opaska na włosy-BĘDE ŁYSA!!!!

Nonek, Kinga Przytulam Was. Wiem że Wam ciężko, bo ja też nie raz jestem samiutka całe dnie. Teraz się cieszę bo jest mąż, ale na jak długo?

a ja wlasnie wrocilam z bankietu imieninowego znajomego mojego ojca
full wypas ąę
pojadlam lososia i wypilam stanowczo za duzo czerwonego wina
za to moj facet wyslal mi mmsa z tunisu
wezcie normalnie kurfa zenada
musze wyjechac bo dostane zapasci

spa0240np3.jpg

spa0236tb7.jpg

spa0235wm8.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama