reklama

mamusie grudniowe:)

Oj ja tez z chęcią opiłabym duuuuuużooooo aut !
W swoim ostatnio urwałam i zbiłam lusterko - hmmm.... jeszcze tego nie opiłam - chyba najwyższy czas - jutro sie wydoję tak konkretnie, zeby Mikołaj miał zapas i pochlejem troszku :tak::tak::tak:

reklama
a ja nie przepadam za alkoholem ;-) hyhy. wolalam ziolko. ale dwa lata temu postanowilam przestac. i jakos mnie nawet nie ciagnie zupelnie :-)

laski, a ja mam neeeeeeerwa, nic nie zrobilam :no: :szok: :wściekła/y: :baffled: :dry: :eek: :sick: :-(

:cool2:

jak juz bede pod tymi palmami, to chyba bede spala caly czassss, bo do srody nie zasne, tyle roboty!!!

du.pa.

i nie moge sie zebrac, tylko siedze na byby.

doooooooooooool. kto sie za mnie spakuje? sprzatnie? wyprasuje, co pomiete?.. buuuu..
ja chce lulu ;-(

znowu zaszalalam na zakupach poza tym :-) maly ma czapiche z daszkiem i OKULARKI PRZECIWSLONECZNE!!! ;-) oczywistka tylko do fotki, ale suuuper fajne sa ;-) do tego rampersik i super bezrekawnik.. no i dla siebie boski kostium i dwie bluzeczki... eeeeeeech gdyby tak kasa na ulicy lezala, bylabym najszczesliwsza na swiecie... ;-)

nonek - za granice chcecie? ja polecam wlochy, na rimini jest ponoc pelno hoteli z opiekunkami dla dzieci, nie sprawdzalam, ale slyszalam. i jak masz all inclusive to za nie nie placisz :-)

Oj jeszcze mi się przypomniało : późnym popołudniem urządziliśmy sobie z Dzidziolem spacer w spacerówce ; moje dziecię w koncu nie zasnęło ! podziwiało uroki przyrody :-D aż upamiętniliśmy ten przełom w życiu Małego Człowieka

Czesc dziewczyny

A ja dzis padnieta jestem. Caly dzien zwiedzalismy ... przyjechal moj kuzyn i pokazywalam mu Londyn. Mowie Wam nog nie czuje.

Ja Marike przestawilam na spacerowke juz z miesiac temu ale u nas cieplej ...w zeszlym tygodniu nawet upaly juz byly. Bardzo jej sie spodobalo ... rozgladala sie dookola.Wreszcie zobaczyla kawalek swiata.

Wlosy tez mi zaczely wypadac a juz zaczynalam sie cieszyc ze mnie to ominie. Nie wiem jak temu zaradzic. Moze jakies preparaty do masazu skory glowy? Kiedys po zrobieniu pasemek wypadla mi polowa wlosow - bo ogolnie to ja nie farbuje - uzywalam cos i podzialalo.
No i mam wyrzuty sumienia bo dzis przesadzilam z kaloriami - lunch w McDonalds i na deser nalesniki z czekolada i bananami PYCHOTKA, a pozniej jeszcze mrozona kawka ale - z chudziutkim mleczkiem.. napewno sie odlozy na boczkach. Marika caly dzien mi towarzyszyla i nawet za bardzo nie marudzila ... zlote dziecko. Gryzia gryzaczka i wszystko co jej wpadnie pod reke i to z takim zapalem ... moze to zabki?

POzdrowionka dla mam i dzidziusiow

A łykasz jakieś witaminy ? Jeżeli to nie pomaga to polecam dercos aminexil Vichy - są ampułki i jest szampon - niestety troche kosztuje , ale cieszy się naprawdę dobrą opinią .

anita nie przesadzaj z tymi kilogramami co;-)Fajna laska z ciebie a ty sobie wkrecasz.

Skoro piszecie o wakacjach to ija napisze ze wyjezdzamy do Irlandii do kuzyna:-) Normalnie sie ciesze na maksa bo juz dawno za granicą nie byłam, najczesciej we Francji ale juz mi sie znudziła:-p. Filipek nawet nie wie co go czeka.

Wkurzona jestem w ogole bo wczoraj o malo nie zdezylabym sie z autem!! co za koles jechał poje... to szok! a ja nerw na maksa! az zaczęłam klaksonem napizdzac na huja! ajj....

reklama
Qrde, lasencje, żebym ja była na bieżąco to był zdawała relacje, gdzie i jakie last minute...
A tak, musze poszperać i popytac..
dla sugar już się szpera.

nonek
- a samolotem, na tydzień? Czy jak?

sugar - ,,full wypas ąę" - buhahahaha:-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry