Agnieszka - wielkie gratulacje zaręczyn!!!
Napisz, jak tam było na kolacji!
Anita - super, że tak z tej spacerówki filuje twój mały. Mój ciągle śpi, jak tylko przekroczę próg domu :-) No i świetnie wyglądasz, naprawdę nie ma czego gubić!
Dercos rzeczywiście fajny na wypadające włosy, nam teściowie ciągle kupują, bo nie mogą patrzeć na łysiejącego syna, to postanowiłam też skorzystać. Jest jeszcze polski odpowiednik (ta sama subst. czynna) - nie pamiętam nazwy, ale w aptece powiedzą. Działa trochę gorzej, ale można stosować na przemian, wtedy jest taniej.
U mnie tych włosów wypada pełno już 3 miesiąc, a jakoś nie widać ubytku na główie - chyba dlatego, że w ciąży tyle ich narosło? Albo może mam jakoś dużo samo z siebie?

Ciekawe ile będą wypadać? 9 miesięcy? ;-)
Piotruś dziś przeszedł samego siebie - spał 13 godzin, pobawił się godzinkę i zasnął znowu. Suseł normalnie.
Maja, twoja Marika to mały anioł. Tak cały dzień wytrzymać bez narzekania!
Zazdroszczę

Gryzie, to pewnie ząbki, albo też poznaje świat w taki sposób. Mój tak gryzie już chyba prawie miesiąc, a ząbków niet.
Fajne wyjazdy! My jedziemy na Kaszuby na majówkę w końcu, bo kasy nie ma na większe wyprawy. Za to w 13 osób plus 3 niemowlaki. Wesoło będzie!
Kinga - nie przejmuj się kretynami na drodze. Trzeba wkur wa skanalizować w sobie i wyprowadzić ręką na klakson i trąbić aż przejdzie!! Bo inaczej się nie da. Chyba trzebaby mieć dwie rakiety na wyposażeniu, a i tak by człowiek zużył zanim dobrze z parkingu wyjedzie
Dita, Anita - niech wam się te ząbki goją szybciutko!