*Miłka*
Mama Milutka i Helenki
Kinga ćwicz, ćwicz i jeszcze raz go ćwicz bo po ślubie może być już dupa zbita i zostaniesz wielofunkcyjną pomocą domową z trybem kochanki. Siostra mojego męża wzięła sobie takiego obiboka z myślą, że po ślubie ona go zmieni, on zacznie pomagać i takie tam (bo z domu nauczony, że baba przy garach on piwko i relaks) i co generalnie gó wno, on dalej nic nie robi a ona udaje, że taki układ jej odpowiada. Smutne ale prawdziwe.
Mi mój czasami focha puszcza ale szybciutko go ustawiam. Zresztą u nas jest PARTNERSTWO DLA POKOJU
Ditka wesoła patologia
Sugar gratuluje wypaśnego koncertu
Mi mój czasami focha puszcza ale szybciutko go ustawiam. Zresztą u nas jest PARTNERSTWO DLA POKOJU
Ditka wesoła patologia
Sugar gratuluje wypaśnego koncertu

wpadła z dworu, brudna i nieprzebrana... jak tu ją teraz do mycia rozbudzić...;-)(nie patrzcie na godzinę na zdjęciu, bo jest źle ustawiona;-)) )
na sczęscie nauczyłam się nim manipulować w taki sposób , żeby : a) nie wiedział, że to manipulacja , b) myślał, że wszysttkie genialne pomysły wyszły z jego głowy
i wypłatę przelewa na moje konto , bo mysli , ze ja jestem rozsądniejsza w kwestii wydawania kasiorki !