reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kulka umarłabym ze strachu :tak: mam alergie ta teściową i białej goraczki dostaje jak dotyka Mikołaja :sick:
a tatuś .... ach ... szkoda słów i nerwów :tak:

kuzwa a ja bylam wczoraj u dentysty, bo mialam dziure w zebie, ale mni enie bolal, a teraz nie mam dziury ale mnie boli fak:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a jesli chodzi o rasizm czy jakies uprzedzenia, to ja bylam mega pozytywnie nastawiona do wszystkich ale po pobycie kilkakrotnym w Stanach zmienilam zdanie, dlatego ze wlasnie murzyni wg mnie sa mega rasistami, przynajmniej w US, niecierpia bialych, zlewaja ich, sa niemili i badz czlowiku mily do nich:dry:

ojojoj, nieistotna... ale już wszystko ok?

Jezu, pamiętam jak pare lat temu strzeliłam niechcący sobie gumką od kaptura kurtki (co za debil wymyślił kaptury ściągane gumką????) w oko - zaczęłam widzieć podwójnie, jak menel, hehe, bolało i piekło.
U okulisty okazało się,ze mam zadrapaną rogówkę no i chodziłam całe dwa dni z opatrunkiem na oku:no:

Ale jeszcze gorzej było, jak mąż złamał sobie palec u nogi - pojechałam z nim do lekarza po skierowanie do chirurga - w poczekalni była włączona lampa ultrafioletowa. Poczekaliśmy sobie przy niej tak z pół godziny. W nocy obudził mnie potworny ból oczu, nic nie widziałam, nie mogłam w ogóle otworzyć oczu, miałam wrażenie,ze mam w nich piasek:szok:. Tym razem to mąż ze złamanym palcem odwiózł mnie na pogotowie okulistyczne (hehe - prowadził ślepy kulawego!!!!) - okazało sie,że mam poparzoną rogówkę i potężne ubytki - tez dotałam krople, antybiotyk i znieczulacz (nigdy nie zapomnę tej ulgi) - a że bylismy w tej przychodni oboje - męża wzięło rano. Więc kurowaliśmy sie oboje.
Do tej pory zastanawiam się, dlaczego ktoś włączył bakteriobójczą lampę podczas godzin przyjmowania????
I dlaczego nie wytoczyłam sprawy tej porąbanej przychodni o odszkodowanie????
Dlatego,że kate_less nie znałam;-)

Nieistotna :-D;-)

A no i nie zazdroszcze tego okruszka :eek: ja kiedyś wsadziłam sobie igłe , bo "czesałam" rzęsy :-p jakieś 10 lat temu - od tamtej pory wiem , że trzeba uzywać specjalnej szczoteczki :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry