reklama

mamusie grudniowe:)

Moje dziecie zrobilo siku do nocnika
mama uradowana sciaga go z nocnika i patrzy ze body osikane
chcialam go przebrac wiec polozylam na kocu na ziemi i poszlam do pokoju po swieze body
wracam a maly...
zasrany i zasikany razem z kocem i zabawkami :baffled::-D

4qx2g76.jpg

reklama
Buahaha, skad ja to znam!
Ja wlasnie ogralam mezula w skrabelki na przeszlo 100 punktow. W koncu musialam mu pokazac kto tu rzadzi i gdzie jego miejsce:-). Zal mu dupe scianal, hue hue.

Ja wlasnie otworzylam oczy.Jestem jeszcze lekko niepitomna. Pierwsze co, to Majerane do kojca a sama do kompa sprawdzic co na bb.
Dzis mam odbierac teoretycznie auto:-). Nareszcie.

nieistotna - hehehe:-D:-D:-D:-D
Wszystkiego najlepszego dla kolejnych półroczniaków!!!!
Dżon, Mini i Helen!!!!!

A moje dziecię dziś zlazło z kanapy....
Spała ze mną od strony ściany (kanapa przysunięta do ściany na maxa). Budze się rano i słysze że Nat coś gada, bawi się, szeleści sobie czymś...
Szukam jej a ta gówniara leży sobie na brzuchu za kanapą (zeszła z boku kanapy od strony moich nóg - jest tam takie miejsce - dziura gdzie kończy sie oparcie)
Nie ma pojęcia jak ona tam zeszła,że nawet nie zapłakała. Podejrzewam,że zsunęła się stopniowo na rączki i gwacnęła na duży kawał folii - opakowania po kocu, którą poprzedniego dnia tam właśnie pierdzielnęłam. Niech żyje moje lenistwo i skłonność do burdelu

A w góle to młoda powolutku już raczkuje!!!! Co prawda co chwila ląduje na klatce piersiowej, ale dzielnie się broni i idzie dalej:tak::-D
normalnie super!:-)

reklama
Dita - hehehehe...
gratulacje raczkowania.... dawaj foty:tak:
moja robi fikołki:tak: staje na głowie i jeb na drugą stronę..
ja to generalnie w miare bezpiecznie Nat moge zostawic tylko na podłodze:-D
ale i tak nie dam głowy, że czegoś nie wykombinuje....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry