reklama

mamusie grudniowe:)

sto lat dla półroczniaczka Milaczka!!!!

Kate - śliczne szkraby. Moja Ala też dzis ma zakończenie roku - moja siostra ma znią pójść.
Sugar - no i super, że nuda!!! Czekamy na fotki:cool2:

reklama
Sugar pokaz brzuch!!! Przyjezdzasz???
Lato niech sobie kilka dni odpocznie. Ja osobiscie nie mam nic przeciwko. Ale nie na dlugo.
Kate jakbym widziala swoje dziewuszki. Najslodszy widok to spiace dzieciaki.
Aenye czyli jednak sprobowalas orajela? Ciesze sie, ze pomogl. Jest naprawde zaje bisty.
Czy Wam sie tez pojawiaja ni stad ni z owod okienka z reklamami??? Nosz ku rwa, nawet tutaj musze scigac z wylaczaniem tego badziewia.

Stówka dla Milenki!!!
43.gif

Mi Piotruś właśnie pierwszy raz opuścił kanapę... nic mu nie jest.
Trochę się chłopak rozpełzł... Już nie będzie na miękkim łóziu się bawił, podłoga jego domem teraz :-p

a teraz coś z innej beczki ... czy wypada iść na wesele w spodniach :confused: znajmoi zaprosili nas 3 tydnie temu :dry: i żal mi kasy na jakąś sukienke :tak: bo musze i tak kupić jakieś garniaki do roboty i myśle o spodniach butach na wysokim obcasie i jakiejś zwiewnej górze prosza o podpowiedzi :blink:

Zależy jak bliska rodzina, ale jeśli jakaś daleka to jak najbardziej można w spodniach.
Ostatnio jak byłam na weselu brata męża, mnóstwo osób było w spodniach a nawet ja na drugi dzień też spodnie odziałam;-)

reklama
Byleby to nie byly dresowe czy jeansy;-). Eleganckie spodnie i bluzka. Jest ok. Nie ma sie czym przejmowac. Ja kiedys tez bylam w spodniach i bluzce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry