reklama

mamusie grudniowe:)

dzieki dziewczyny za mile powitsanie :-):tak: nie chce sie narazac niektorym z Was :zawstydzona/y: ale ja zawsze wyspana jestem, moje mlode spi jak susel od okolo 19-20 do rana dopoki pracowalam czyli do ostatiniej srody pobudka byla okolo 7 natomiast juz w piatek pobilysmy rekord pobudka o 10:30 i to przez moja mame ktora zadzwonila :dry: moja corka jest aniolem:tak: amen no moze jeszcze dla pocieszeniea napisze ze jak gagatek mial 6, 7 miuesiecy to sie rzeczywiscie zepsul ze spaniem odrobine oczywiscie na pierwsze zebole ale trwalo to moze miesiac dwa i bylo znow git:cool2:

reklama
u nas pobudka już 3 dzień z rzędu o 4 rano :/ jak on to robi? Ani on głodny ani co. Po prostu się budzi i gada do siebie po pewnym czasie domaga się towarzystwa. Nie rozumiem gamonia tego małego. dobrze że o 6 znowu śpi :) a ja razem z nim :)

moja gwiazda śpi do 6:00 i jak dla mnie git bo jak wróce to roboty to właśnie o 6:00 będę musiała wstawać to chociaż rano zawsze się zobaczymy i zjemy razem sniadanko :happy2:

Majerana zawsze spala jak susel. Cos jej sie pozmienialo ostatnio. Moze zeby, choc na moj gust, to ona chce nie miec zebow. Pewnie mysli,ze jej wstawie sliczne koronki jak maja gwiazdy Tv. ( ale ja ostatnio mam nasrane w glowie)
A Jasiu to pewnie intuizyjnie z narzeczona....:-)

A Nat dzisiaj "budziła się" co 20-30 minut.... mam oczy na zapałki... ja pierdole
ona stękała przez sen i jęczała, ruszła się i łaziła po łóżku...
może to zęby? bo miała stan lekko podgorączkowy w nocy...
tzn ja tak mysle, bo była bardziej ciepła niż zwykle...
no nie wiem...:baffled::baffled::baffled:

moj stary pojechal
az mnie skreca jak sobie pomysle ze siedzi w krakowie ( nie wazne praca czy nie praca) gdyby nie to wesele to tez bym mlodego wyslala na wakacje do babci i pojechala
generalnie mam wkur wodola z tej okazji

amen

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry