reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nosz kurna, chwilke mnie wczoraj nie bylo a tu takie klimaty!!!!!
Czesc podczytywaczki! Az sie boje pomyslec co tu o mnie mysla;-). Ale wiedzcie, ze Dita w realu jest cichutka i spokojna dziewczyna, a opowiesci o jej ciagotkach sa przesadzone. Ale jej poczucie humoru w zadnym wypadku!
Sugar jestes okropna dla Sz. Przynajmniej zmienilabym mu opatrunek!

A ja mam znow pobudke o 5.30. Az mloda jak nigdy musialam wziac do lozka.Ale i tak sie darla. Wciagnela cala flache zarcia i znow wrzask. Bu? Rano nie zauwazylam kiedy wstal Macieja do pracy i obudzilo mnie takie LUP i ryk. Majeranka spadla z lozka. Na szczescie plakala sekunde, bo wyladowala przy lampce, ktora ja zawsze fascynuje.
Dzis musze koniecznie obnizyc lozeczko, mloda jednym ruchem juz wstaje na kolanach i przewiesza sie na szczeblach.
Dzis podobno mam wreszcie auto od odebrania. Kurna, odbieram juz je tydzien prawie. Normalnie im nie zaplace za takie klimaty.

Hejka wszystkie "nowe" dziewczyny! :-) Fajnie że się ujawniłyście! Piszcie piszcie!!!

Kate - osłupiałam jak przeczytałam o twojej wygranej na liczby taty... Po prostu ZNAK i nic innego :tak: Przypomina, że cały czas jest z Wami :tak: Piękne i rozczulające...

Pingwinku, super że Mercuni oczko wyzdrowiało! Fryzurka jest bombowa - prześlicznie w niej wygląda, podkreśla jej prześliczne oczka :-)

Buziaki dla wszystkich!

Hello Lasencje, czy Wy spac nie mozecie???? Wstaje a tutaj 6 stron do przeczytania :-)Witam nowe mamusie "podgladaczki", fajnie ze sie ujawnilyscie.

Sugar mam nadzieje ze powiedzialas tak Sz "w moim porsche nie ma wiecej miejsc hehehehe"

Nonek ucaluj Majerane + akrobatke

siema dupencje
nadrobilam uff

wrocilam do domu
alez mialam dola
a tesciowa mnie wkurwia, bo mnie nie lubi bo nie mam kasiawy i nie pasuje do ich famili, bladz
postawila wino przed druga synowa i tylko jeden kieliszek, mnie nawet nie zapytal, tamta powiedziala ze nie chce wina, to wtedy oddali mi
zenada
ale ze zlosci wypilam ponad pol butelki
(moja tesciowa nienawidzi win, ale synowa je pije bo to jest trendy wiec i ona tez zaczeła pic wina i palic ciekie szlugi)
moglabym pisac godzinami

dżiz laski jaka nocna produkcja :happy2: wreszcie nadrobiłam :tak:
witam podczytywaczki ;-)

pingwinku super że z oczkiem Mercuni już dobrze :-D
sugar ekstra av
Ditka nie wiedziała, że oprócz nas masz jeszcze jakies tajne fanki ;-):happy2:
Nieistotna olej T szkoda nawet o niej myślec :baffled:
Kasiu fajnie, że weselisko się udało ja mam za tydzień :tak:
Kate super z tym Totkiem :szok::tak::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama