reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita :zawstydzona/y: co Ty wygadujesz ! Łobuzie ! ;-)
W ogóle to jestem zachwycona domkiem Dity !
I dziewczynkami oczywiście tez ! Natalka zasuwa jak strzałka i staje na nóżki jak tylko ma się o co podnieśc ! Smieszka mała !
Alicja .... ach Alicja .... moja księzniczka !
Andzrej zmeczony bidulek ? :-D:laugh2:

Mikołaj jak zwykle bezstresowo ;-) w pociągu spał ;-) nie boje się już z nim nigdzie jechać !
acha no i znalazłam nowego zębolka - juz prawie do końca przebity ! ale górna dwójka , czy to tak może być ??

Nonek nie kuś ;-)

Anitka - no weź...;-):-D
A mikołaj jest super grzecznym aniołkiem, ale jak krzyknął od czasu do czasu swoim donośnym basikiem, to Nat podkówka i w płacz ze strachu,ale sie śmialiśmy. Ale potem ładnie się bawili - Mikołaj rzucał grzechotkę, a Nat po nią raczkowała;-)
Andrzej napity biedulek:cool2:

atol - masz cudne corcie :-D

kulka - on juz od prawie dwoch miechow wsuwa na noc kaszke na gesto, popija cycem.. i guzik, nieraz sie budzi dwa razy, nieraz 8 :wściekła/y: dzisiaj tez juz 4 razy podbudka..

posmarowalam orajelem, moze to zeby... psiakosc...

a z tym sikaniem to jestem w kropce.. dzisiaj przesikal sie w foteliku samochodowym.. no co jest grane???
moze schudl nagle i za duze ma pampersy? (3 tygodnie temu zmienilam na 4+ i byly ekstra dotychczas! sikanie oznacza, ze sa za male, czy za duze?)

witam w piekny niedzielny poranek :-D

my za raz spadamy na 4 - 5 godzinny spacerek bo pogodulka cudna, chmurki i 20 st :laugh2:

spóźnione życzenia dla solenizantów :tak:

dziewczyny współczuje Wam tego wstawania może warto się poradzić pediatry co z tym fantem zrobić, bo pobudkia po 8 razy w nocy i za każdym razem papu może się skończyć otyłością i brzydkimi zębolami :dry::shocked2:

anita nasza geudniowa globtroterka :cool2:
Agaton buuu mam nadzieje, że dziś smuteczki Cię nie męczą :happy:
Lucky zazdroszczę Wam łódeczki na miejscu :-( moja stoi w Karwicy i chyba w tym roku na nią nie zawitamy :dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry