reklama

mamusie grudniowe:)

Hej Laski widze ze nikt nikt nie tesknil za mna ;-)Bylismy na poludniu Francji, mala grzeczniusia, z zachwytem podziwiala wystepy grup z Afryki, Azji i klaskala brawo:-D

Nieistotna przytulam mocno Ciebie i Filipka. Dobrze ze szybko zareagowalas

Kasu fajnie ze przysla paszport poczta , bo bez sens tluc sie znowu do Londynu po odbior

Agaton lepszego humorku zycze

WSZYSTKIEGO NAJSLODSZEGO DLA DAWIDKA I NATALKI. BUZIAKUJE WSZ GORĄCO

wiecej nie pamietam...mam duzo do nadrobienia

reklama
Nieistotna, to mam nadzieję że teraz sobie odpoczniesz:tak:udawaj 3 razy bardziej chorą niż jesteś;-);-)
a w ogóle, lepiej troszkę się czujesz:confused:

Pingwinek, JA tęskniłam.he he:cool2:

nieistotna wspolczuje:no:

ciekawe ze wynik z moczu dobry a zakazenie jest, moze wyniki pomylili...

kasia to by pewnie wiedzial co i jak bo to nasz spec

kasu fajnie ze juz zalatwione, jeszcze tylko poczekac troche i...

Nieistotna dużo zdrówka dla Filipa życze ! dobrze , ze tak łagodnie przechodzi chorobe , ze nie marudzi bardziej niż zwykle .
a właśnie - jak Ty sie czujesz ?

Pingwinku ja tez tęskniłam ;-):laugh2:

Saraa - próbowałam z herbatką, smoczkiem, kołysaniem, śpiewaniem itp ale ten potwór jest GŁODNY. Herbatkę pił, a za pół godziny ryk, bo przeleciało. Potem się wycwanił i juz nie pił herbatki bo kuma że to nie najada :tak: No i tyle tego. Czasem jak go zęby nie bolą, to ma 1 pobudkę a nie trzy, więc myślę że zęby wyjdą i będzie spokój. Jako noworodek spał 2x 6 godzin w nocy. Od tego czasu systematycznie się psuje...

Aenye - u mnie przesikiwanie pampka to znak że trzeba na większe zmienić. Ostanio mi wyrósł w 2 tyg z 4+ i teraz na 5 jest... na razie oki

Atol - współczuję sików Hani ale SIKAM ze śmiechu :-D:-D To silniejsze ode mnie :-D

Nieistotna, ciekawy ten wynik moczu, bo objawy ewidentne zakażenie ukł. moczowego. A co to wyszło w wynikach że zostały uznane za ok? Z ciekawości, bo robię co 2-3 tygodnie ;-) I wychodzą ok... Zdrówka życzę!

Kasu, no to z górki!!

My powróciliśmy z wojaży, jakieś fotki może wkleję na galeryi. Młody wciągał żywe śliwki z ogródka w tempie ekspresowym. Pełza już potwornie szybko i trochę siedzi... :-)

atol GRATULUJE:tak:
Kasia_z no to ja już nie wiem u mnie picie pomaga:tak:
5 :szok: u mnie 4 i jest ok
ale podobnie jak u ciebie jak przesikuje to znaczy, że za małe:tak:

pingwinku wszystkie teskniłyśmy
tutaj w ogóle puski były przez ten weekend jak nie wiem:dry:

pingwinku a ja wlasnie myslalam ze Cie nie widac, ale nie zdarzylam napisac bo dzi J caly czas okupowal komputery bo cos naprawial:tak::-)
u mnie dzis humorek lepszy, dzieki dziewczynki na Was zawsze mozna liczyc:-)

tylko ta pogoda...w p-niu jesien, pijemy herbatke z sokiem wisniowym, za okznem deszczyk co by polepszyc humorek zrobilam sobie nastroj w domku, swieczki i kadzidla, ostatnio mam na ich punkcie swira;-)... nie zmienia to jednak faktu ze wakacje "super":dull::dry:
jutro robimy sobie wieczorek filmowy z J siostra i szwagrem, bo co innego mozna robic...
dzisiaj moja jedyna rozrywka, bylo ogarniecie chaty, bo juz sie niebezpiecznie robilo:cool2:
a jutro mnie czeka sterta prasowania, czego nienawidze:no:
no to tyle ode mnie

Nieistotku dziwna sprawa z tymi badaniami, dobrze ze zawczasu zareagowalas:tak:
trzymam kciuki za malego, pozdrowionka dla Was...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry