reklama

mamusie grudniowe:)

Hej kobitki.
U nas po deszczu wychodzi sliczne sloneczko. Ja dochodze do siebie i doprowadzam chalupe do porzadku. Wczoraj mielismy impreze mala w domku. Padam.
Julka pojechala do babci dalej sie kurowac. Wieczorem dopiero ja odbiore. Jutro do kontroli.
Nieistotna jak Filip? Jak Ty sie czujesz?
Kasuelf gratuluje spokoju....:ninja:
Ja prasuje raz na m-c. To co naprawde musze. Macieja niestety i zelazko to sa dwie sprzecznosci. A ja niczego tak nienawidze jak prasowania.

Manka ma juz dwa zeby. Powiem szczerze, ze wcale nie przezywala tego az tak strasznie. Spala cala noc. Wczoraj jak zjadla o 1 w nocy tak dopiero nastepny posilek po 9 rano. Spala ciegiem od 21.30 do 9 rano. I wlasnie sie uklada do spania. Patrzy na mnie takim blednym wzrokiem. Zaraz odleci.

reklama
eee Kasia_z to juz wole pogniecione, bo by mi chyba wszystko spalil:-D

tak naprawde to ja tez rzadko prasuje i nie mam na tym punkcie zadnej jazdy, ale teraz mam taka sterte i chcialabym jakos konstruktywnie spedzic czas :cool2::happy:bo i tak jak sie wybiore z mala na spacer to zacznie padac:blink:a nie chce mi sie pol dnia przed kompem siedziec;-)

u nas kolejna nocka z dupy wysrana... (sorx za przeklenstwo)

nie wiem juz, orajel zawiodl. mlody zjadl sztuczne (budzil sie co chwile po polozeniu na noc, myslalam, ze sie nie najadl) o 1.30 - a o 4 darl ryjek i nie chcial spac w ogole.. bralam na rece - uspokajalam, zaczynal przysypiac, kladlam do lozeczka - ryk. i tak poltorej godziny.
dalam troche cycka, pociumal, zasnal. wiec moze to wiecznie glodne stworzenie w nocy sie w nim obudzilo teraz.

ja pierdziele. chyba wstawie sobie suwaczek jak pingwinek i bede obwieszczac swiatu, jaka ze mnie dobra mama, ze jeszcze mlodego nie udusilam ;-)

bosz, a on od 21.30 do 10 dzis spal. oczywiscie, z pobudkami. ale w dlugosci spania jest niezly, co? i znowu trze oczy. on cos z deklem ma, chyba ;-) hyhyhy

idziemy do castoramy z mlodym w nosidelku na plecy ;-) zobaczymy, czy mu sie frajdka spodoba ;-)

Najlepsze życzenia dla Mercuni ! :-)

Ja tam prasować bardzo lubię :cool2: nie ma nic bardziej uspokajającego :happy2: i lubie ładnie uprasowane ubranka :tak:

Kasu dokładnie jak mówią dziewczyny - bądź czujna :ninja:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry