reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie Sara i Amelia
chociaż tych drugich za dużo się ostatnio zrobiło:baffled:
a z akceptacją w pl - to zależy od urzędasa wiem z doświadczenia:dry:

do Was jakoś pasowało by mi: Martynka, Pola, Iga, Laura, Nela, Lara, Inetta lub Zoja

Hej dziewczynki od porodu mojej sis nie bardzo mialam czas pisac...u nich wszystko ok. sa od soboty w domku, sis ma pokarmu tyle ze zlobek caly moglaby wykarmic, maly grzeczny, generalnie nie placze i cale dnie i noce przesypia, z krotkimi pobudkami na am ;) czyli ogolnie git

mnie troche wziela dzis jesienna deprecha, no coz zdarza sie..

Sugar ja proponuje: Zuza, Viva, Blanka, bardzo mi sie tez Łucja podoba, ale J stanowczo byl przeciw,

antonina to faworyt mojej rodziny
poki co wlasnie tak wszyscy nazywaja małą - antośka :-)
amelia odpada
imię bardzo ładne ale teraz tak ma na imię chyba co 2 mała dziewczynka, pamietam ze mialam amelie w klasie w liceum i wtedy to bylo bardzo zadkie imie

podoba mi sie np melania- mialam ciocie ktora byla aniolem na ziemi
nela tez baaaardzo ladnie, ale czy to nie jest jakies zdrobnienie od czegos innego?
nina ladne, jozefina tez mi sie podoba- mam dwie kolezanki józie ;-)

ale generalnie w glowie pustooooo

mi sie podoba Pola i Iga, fajnie Ignacy i Iga

podoba mi sie tez Ula

ja to takie proste tradycyjne imiona lubie

u mnie to mialam faze zeby obie byly na taka sama litere i jakby bylo trzecie to juz mialam problem, jeszcze dziewczynka to moze cos by sie znalazlo, ale chlopiec Hubert tylko i Hektor:baffled::confused:

stracilam glos:baffled:, cos mi sie rzucilo na gardlo, jakies zapalenie strun glosowych czy co?

pozdr

Ja mam pustke z imionami dla dziewczynek, nigdy napowaznie nie myslalam bo od kiedy jestem z moim lubym od zawsze miala byc Mercedes.

Laski z Warszawy i okolic, moze sie spotkamy jakos???? Od 9 bede w Wawie? Sugar, Atol?????/?

mozemy sie spotkac, fajnie, tylko ja jak na razie chora wiec mam nadzieje ze mi przejdzie

w tygodniu moge 10 po 13, potem dopiero 14 w niedziele

a jak dlugo bedziesz i gdzie?

reklama
A ja mam doła :-(:-(noc koszmarna prawie nie przespana mały płakał chyba zęby, pogoda do du... dzisiaj mam urodziny myślałam ze mój men zajmie sie małym rany a ja troche pośpię z okazji tego święta, no ale men śpi smacznie a ja z małym jak codzień kaszka zabawa i oczy na zapałki :-( paskudnie mi
Juz nie śmiece chciałam tylko sie z kimś tym podzielić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry