reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Saraa miałam dać znać czy Nasivin działa...
Nie wim, bo zaaplikowałam dopiero 3 razy, ale słuchajcie kupiłam sterimar z miedzią i jest rewelacja!!!
Serio polecam wszystkim katarkom, pieknie oczyszcza nosek i działa antybakteryjnie:tak:

Atol bede od 9 do konca miecha, ale do 16 bede sama z mala i bede miec duuuzo wolnego czasu. Bede prawie caly czas w Warszawie, a mieszkam w Miedzylesiu no i bede mobilna. jestem wiec otwarta na propozycje.

Kamilko najlepsze życzenia ! :tak::-)

Pingwinku to zapraszam do siebie ;-) i jestem za jeżeli chodzi o spotkanko w stolicy :tak:

Jeżeli chodzi o imionka to : Antosia ładnie i faktycznie klimatem do Ignacego pasuje :tak:

wczoraj wlasnie u mojej sis byla polozna i mowila ze Antkow i Antoin cala masa teraz, ja popieram co Atol napisala wszystko zalezy kto jakie ma skojarzenia i doswiadczenia, Aeyne wlasnie dlatego podalam przyklad Vivy co jest skrotem od Viviany, bo znam super dziewczyne o tym imeiniu i fajnie mi sie to imie kojarzy i bylo jednym z pierwszych, ktore mi przyszlo do glowy...
Mnie sie bardzo podobaja takie imiona, ale ciezko by mi bylo sie zdecydowac chyba i dlatego jest Agatka, pozniej zalowalam ze nie bralam pod uwage Marta jakos zapomnialam o tym imieniu

hehe euphorbium jest świetne! Używałam go do oczyszczania niska jak teraz sterimar, bo homeopatyczne:-D. Jakoś generalnie nie jestem za lekami przeciw katarowi a raczej oczyszczaniu noska, tylko dlatego że boje sie potwornie odkatarowego zapalenia ucha:sorry2:

ja znam natomiast mase helenek i amelek
helena bardzo mi sie podoba ale polowa naszych znajomych ma dziewczynki z takim imieniem
serio
co do antonin to wlasnie jakos za duzo nie znam
ale sie zobaczy
iga i inetta odpada zupelnie mi nie podchodza
ula ladnie ale jakos urszula juz mi nie pasi bo bedzie za twardo z nazwiskiem
pewnie sie zdecyduje znowu jak juz sie urodzi hehe

pingwinek ja jestem w waw non toper i praktycznie sama bo moj facet ma teraz preprodukcje= siedzi w biurze a potem juz zaczynaja zdjecia wiec go nie bedzie caly czas wiec baaardzo chetnie jakies wypady i inne

kurcze a ja myslalm ze tak oryginalnie nazwalam moje corki, a tu okazuje sie ze Hanek teraz jak mrowkow a i Helen tez:-p:-D

ciekawa jestem na jakie imie sie w koncu zdecydujecie, jeszcze troche czasu jest

ja bym teraz nazwala Halinka jak bym miala trzecia corke:laugh2:

co do spotkania to ja tez bardzo chtnie ale takie terminy jak podalam, w niedziele to moze byc nawet przed poludniem, cos zaproponujcie to sie postaram dostosowac

reklama
Mało mnie tutaj , ale czytam Was codziennie, obiecałam sobie że dopóki nie zrobię suwaczka nie będę się udzielać , choć i tak czuję się jakbym " z butami" pchała się do Waszej paczki, ale chyba mnie nie" wyrzucicie':no:, chciałam na bierząco napisać coś o tych imionach i katarku.

Więc my z mężem chcieliśmy Lilianna- Lilka, Lili, a jak by się małej kiedyś nie podobało zawsze by mogła być Anna, Jagoda też była brana pod uwagę oraz Róża, Emilia, Marika, a że nasza córcia urodziła się w Alicji to zostało tak jak sobie przyniosła.

A co do katarku, nasza też to przechodzi, leciało jej z noska cały tydzień, byłam u lekarza 2 razy, bo w miedzyczasie doszedł kaszelek a P dr powiedziała wszystkie dzieci chorują samo przejdzie bo gardło oskrzela czyste, jednak umówiłam się z inną dr i przyszła do domu prywatnie z całym osprzętem laryngologicznym zajrzała do uszka i powiedziała że jest zaczerwienione i powiedziała że dzieciom trzeba dawać leki bo jeżeli katar trwa dłużej niż 3-4 dni to może przejść na ucho, dała leki antywirusowe nie antybiotyki tabletki do łykania/ rozkruszane i podawałam z deserkiem bo bardzo gorzkie/ do noska żel, i antyalergiczny zyrtex kropelki na drugi dzień po katarku i kaszlu zostało tylko wspomnienie, no może jak płacze to jej troszkę bardziej pocieknie niż standardowo:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry