reklama

mamusie grudniowe:)

agutka to zrobze wreszcie ten suwaczek i udzielaj sie kobito i bez takich tekstow z wlazeniem w butach itepe

zapraszamy

u nas kataru cd juz takie geste glutony ale jeszcze sa, frida u Hanki, u Helen dostalam taki specyfik Mucofluid rozpuszcza te geste gluty i same z nosa wyplywaja, rewelacja ale tylko na rp
wlasciwie juz jej nie wpuszczam bo ma koncowke kataru

spadam do Hani spac

a glosu nadal nie mam, kurcze nawet pokrzyczec nie oge:-p

reklama
A i jeszcze coś podziwiam Was wszystkie za Wasze zorganizowanie, piszecie o imprezkach, i innych takich tam rzeczach na które ja poprostu nie mam czasu, wyjście w sobotę - ciężka sprawa a jak nam się udało Alicję na jakiś czas zameldować u babci to się rozchorowała i o 21 był telefon żeby wracać :baffled:,

PODZIWIAM PODZIWIAM i muszę się jakoś bardzej postarać w tym całym organizowaniu czasu, żeby nie było praca dom praca dom sprzątanie i pranie:sorry2:

Dajemy tylko znac ze zyjemy.
W przyszlym tygodniu jak dotre do Siedlec to postaram sie byc berdziej na biezaco.
Jestesmy u tesciow i naewt nam sie podoba.
Marika wlasnie spi na balkonie a ja sie lenie przy kompie.
A zaraz ide na ploty z tesciowa.
Pozdrawiam wszystkich.

Jeszcze pół godziny i bachoros do kąpania:-), Oj dzis dzień bajkowy, najpierw książki, potem projektor ścienny, a teraz tabaluga na minimini:-D:sorry2:

Agutka kopa za głupie gadanie:wściekła/y: Serio kobitko odzywac sie więcej i suwaczek zrób:-)

Agutka - :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
zrób suwaczek!!!! i udzielać sie:cool2:

U nas tez super dzień:tak:
samochód zaklepany:-D
kasa wpłacona

i dzisiaj odezwała sie kumpelka, z ktora nie miałam kontaktu od 7 lat
jestem przeszczęśliwa:-)

no i współczuje chorób, katarów itp:sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama