reklama

mamusie grudniowe:)

Przestań zapłacę:wściekła/y:
Sama musisz to zrobić, ale spokojem i musisz być pewna że tego chcesz
no i konsekwencją delikatnie bardzo bo on jest maleńki kochany chłopczyk, a ty nerwus baba i już. Poproś mamę, ustalcie plan działania i goł.

reklama
dlatego nie dam rady.. musialabym na jakis tabletach jechac, a teraz nie moge :wściekła/y:
i na amfie chyba tez, zeby moc nie spac kilkanascie nocy z rzedu, chodzac na studia :wściekła/y:

etam, mam zly humor, moze za kilka dni lepiej na to spojrze. na razie jak czytam metody przyzwyczajania dziecka do samotnego zasypiania wlos mi sie jezy na glowie. i sie wycofuje chylkiem. huehue.

kate
, mers, no wlasnie to sobie wyszukalam. lot laczony = lufthansa = 3200zl :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

pozostaje sie z tobolem pociagiem tachac, grrrrrrrrr

Aenye sa nowe linie Norvegian cos tam Lot z Paris Orly do Wawa 53 euro? PASI??????????:-)
plane_dep.gif
Outbound : Paris-Orly - WarsawSunday 9. dec 2007DepartureArrivalDurationFull flexLow fare15:05Paris-
Orly17:30Warsaw2:25267 €53 €">

A propo wlasnych ubranek w lozku- NIE DZIALA U NAS

STO LAT KOCHANA MAJERANECZKO!!!!

laski mam zalamke z mlodym... ida mu 4 zeby na raz i to te kly pinkolone, od paru dni masakren ale dzis wyl i wyl.o 17 dalam paracetamol i butle, i teraz o 23:20 znow. bosh tak z bolem placze serce sie kraja, czuje ze noc bedzie na nogach z bujaniem:sorry:
ile mozna takiemu bablowi paracetamolu dac?
bo dzis juz 2 razy po 5,5 ml:confused::confused:

Współczuję Kasu :-( Szczególnie że mój taki jakiś do twojego Brunka z zachowania podobny chłopak. U mnie też cztery zęby idą na raz (zgadali się czy jak?), ale jedynki i dwójki górne. I jak nocka?

Aeneye - jak nocka?
Mój taki zimnawy ładnie śpi, choć teraz się budzi z bólu zęba (kiedy to się skończy, fak??). U mnie zasypianie jest super szybkie jak jest wymęczony (intensywne zabawy do padania na ryjek wieczorem - potem kąpiel, gdzie się uspokaja, mleko i dziecko w 3 sek śpi - jak jest cicho i w miarę ciemno).

Aenye - jak nie chcesz babie sprzedać, to nie sprzedawaj, niezależnie jak się umówiłas i tyle. Niech spada. Twoje prawo.:tak:

Witam wszystkich
Nie mam w domu neta. Mamy radiówkę, nadaje sasiad. Dzwonimy do niego - nie mam neta - on - ok, sprawdzam. Przysyła smsa ,,już masz", sprawdzamy - nie ma. Odsyłamy - ,,nie ma", on znowu ,,jest"
I tak ku rwa już trzeci dzień:baffled:

Nat trzeci dzień ma gorączkę - tak do 39 - i nic więcej. Nie śpi, ryczy, dostaje nurofen z paracetamolem na zmianę. Podejrzewałam zęby, ale teraz stawiam na trzydniówkę. Zobaczymy, czy ją jutro zsypie.

W pracy gówniano - jak zwykle.

Tyle, może dziś będę bardziej na bieżąco....:baffled:

Dita, biedna Natalka - zdrówka dla niej. Współczuję braku neta, nic mnie tak nie wku*** jak nie działający net albo nie działający komp... :dry:
Czytam książkę "Każde dziecko może nauczyć się spać" jak do jutra przeczytam to w weekend zbadam czy działa. U kumpelki zaczęła w dwa dni córa noce przesypiać wg tej książki. Jak u mnie zadziała to polecam Aenye - bo podejrzewam że 99% nerwów u ciebie to z niewyspania. Przynajmniej u mnie tak jest. ;-)
A, zdrowiejemy z katarku. Od wczoraj odciągamy gluty rano i w dzień może z godzinę mu coś leci z nosa a tak nic. :-)

reklama
dzieki kasiu jakos przezylam. poszlam spac po polnocy, ok 3 mlodego musialam wziasc do siebie bo wyl i sie nie dalo, o 4:45 koniec spania- non stop wycie:-(, wypil herbatke i wyl dalej, wiec nunanie i uspakajanie, o 7 wypil mleko, przestal wyc, zasnol no i teraz wlasnie wstal i robi demolke w mieszkaniu:-D
spaaaac
napisz koniecznie o metodach z tek ksiazki!!!

ditka wyslij granata do sasiada a nie smsa to moze poskutkuje:dry::shocked2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry