reklama

mamusie grudniowe:)

łojej ależ się narobiło:baffled: uwaga! szczerość na tym forum zakazana:angry::-D
kasuelf sprostowując to ja nie napisałam co myślę o sugar, poprostu napisałam to co widze na zdjęciach.
Cóż... nie sądziłam że będzie to odebrane jako atak. Ja osobiście przyjęłabym to za komplement:-) mało która kobieta ma wyrzeźbione bicepsy. Nieistotna twoje są oczywiście też super!!;-)
Dita no mnie też dziwi ich reakcja.

ale ja do ciebie nic nie mam
troche to nie brzamialo jak komplement
tylko jako dosadnie szczery komentarz
ale jak pisalam ja nie lubie falszywcow

reklama
kasuelf nie obchodzi mnie to co o mnie myślisz. Nie znasz mnie więc nie oceniaj po jednym zdaniu.
zauważ że nie tylko ja uważam że to co napisałam było komplementem..

No proszę... Roni następna która mnie zrozumiała ;)

oj laski spokoj juz

mary super filmik, teraz zaluje ze nie krecilam sama takich chwil roznych, coz bylo minelo:-p

pingwinek witaj wreszcie:-D

sugar a jak to bedzie jak zaczniesz rodzic a Szymonw pracy bedzie? normalnie przejmuje sie jakbym sama miala rodzic:-D

proponuje ci jeszcze raz przeczytaj co napisalam i sie zastanow czy masz sie czego czepiac
jesli nie kumasz to moze jasniej
nie krytykuje cie
nawet chwale cie za szczerosc
i nie napisalam ze to nie komplementy tylko ze dla mnie to nie brzmialo
wiec o co sie wqrzasz?

szkoda, kinga, ze nie widzialas moich ramion w 40tc :-D chyba z 5kg mi tam przybralo heheheh
na szczescie wrocilo do normy :-D

sugar, ja nie wiem, ta mala to chyba w kregoslupie ci sie chowa.. ja taki bebzonik bede miec za jakies 4 miechy max... malutki, przeslodki, szpiczasty i w ogole przekochany :-) szczegolnie zawartosc!
i wygladasz cudnie, ja tez bym tak chciala pod koniec.. ja ost. miesiac juz lekko opuchnieta chodzilam, na twarzy zwlaszcza. a brzuch wtedy ogromniasty byl, a teraz sie spodziewam horroru..
fak, musze szybko mustele kupic, zapomnialam na smierc

Roni, tak szczerze to ci powiem, ze o tym usg napisalam dzisiaj rano i skasowalam, bo moze kurcze nie chcesz o tym slyszec ;-) pisalam, ze ja ani w pierwszej, ani w drugiej ciazy nie widzialam, ani nie slyszalam serduszka w 7tc. dopiero w 9tc (8 skonczony). mialam straaaaaaaszne filmy, tym bardziej, ze wlasnie znalam date 'zajscia'. ogolnie dramat byl, wylam jak dzika, tym bardziej, ze mialam krwawienia do tego. za pierwszym razem - wiadomo, jak sie skonczylo. ale za drugim lekarz dal mi duphaston i wlasnie 2 tyg pozniej widzialam cudne serdusio mojego synusia :-)
teraz np. w 5tc nie bylo widac absolutnie NIC, nawet takiego czarnego punktu, ktory z czasem sie powieksza i w nim dzidzia mieszka. jak juz w 10tc bylam to wsio bylo ok, ale i dzidzia mniejsza o tydzien, niz wynika z OM. tak samo mialam z Filipem - na poczatku samym byl mniejszy, potem nadrobil ;-)
wiec po prostu siostrzanie uprzedzam, ze moze byc normalnie - tak jak dziewczyny pisza - albo nienormalnie, jak u mnie. lekarz mi to tlumaczyl tym, ze pewnie samo umiejscowienie sie jaja w macicy zajelo dluzej itepe. nie wiem, ale tak bylo. a wszak znalam daty poczecia, mialam plamienie implantacyjne itd. a jednak moze byc roznie :-)
tak tylko uprzedzam, zebys sie nie martwila niepotrzebnie jakby co!!!

aaaa i znowu to poczulam cos :-D
mala ewidentnie na wieczor sie uaktywnia :-D

lucky, moj lekarz mi nie uwierzy na pewno :-D jak mu powiem, ze w 13tc czulam ruchy. zasmieje sie i powie, ze to wzdecie pewnie ;-)
ale niewazne, fajnie :-D maly czlowieczek, hehe
nie dociera to do mnie nadal :-D

Hehe, jak jestes u tego samego gina co ostatnio, to sie nie masz co martwic. Do niego przyszla mojego brata żona ze schizą - bo w Invicie chodziła i jakiś lekarz nie mógł wypatrzeć żadnej ciąży,a test pozytywnie... no i też właśnie jakoś jej się o tydzień później wszystko objawiało - i pęcherzyk i serce - i jakoś u Sławka się odschizowała i zrelaksowała bo on jakoś jej wytłumaczył że to tak ma prawo i nic nie znaczy i ok wsyzstko. :tak:

Sugar, wyglądasz normalnie jak max 7 miesiąc - aż nie wierzę, bo ty przecież niewysoka jesteś - a wtedy przeważnie brzuchy przesłaniają widok ;-) Boska mama z ciebie :-)

Idę spać bo mi chłopaki już śpią. Dobrej nocy :happy:

aenye - bardzo możliwe.
ja czułam ruchy Natki również w 13 tc. A w 14 to nawet Andrzej juz kopniaka w przyłożoną rękę poczuł.
To jest fakt stwierdzony że w kolejnej ciąży ruchy czuć o wiele szybciej niż w pierwszej.

I gratulacje dla tych pierwszych fikołków!!!:tak::tak::tak:

Aenye - no lekarz to przeca lepiej wie kiedy czuć :-p:-D
Ja w 1szej czułam w 16 tc, też niby o miesiąc za wcześnie a jednak
Rusza się od 9 tc więc masz prawo czuć. Buziaki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry