sugar ładny masz brzuszek. Widać też że nieco przybrałaś na całym ciele, najbardziej zauważalne zaraz po brzuszku są twoje bicepsy laska:-)
Mój mąż też mówi że wyrzezbiłam sobie bicepsy, a to zasługa mojego 11gk synka!
U mnie wszystko ok! dziś kupiliśmy laptopa!:-) ciesze się na maksa! robimy przemeblowanie tz z małego pokoiku synka komp i biurko idzie precz. Bedzie więcej miejsca miał no i sisze bo wiadomo że komp jak jest włączony to szzzzumi.
A laptop bedzie w naszym pokoju. Jeszcze tylko musimy dokupić router i będzie git!
Nasz synek zdrowiutki, popierdziela już po całym domu. Chodzenia sprawia mu wielką frajdę:-) Mówi już
mama,
tata,
baba,
dziadzia i macha papa na pożegnanie :-) Jestem na maksa szczęśliwa!
Wczoraj pokłóciłam się ze szwagierką, zjadowiłam się jak cholera no ale na szczęście mam kochanego męża... ustał po mojej stronie i ją zjebał.
Teściowa też ostatnio mnie denerwuje, obraża się o byle *****! np o to że nie pozwoliliśmy jej dać ciasteczka Filipkowi. No kuźwa skoro dziecko jest najedzone bo pare min wczesniej zjadło fest to sory ale nie pozwolę aby jeszcze go faszerowała słodyczami! i mamy prawo z mężem jej to powiedzieć. No ale NIE bo zaraz wielka obraza pfff...
Mówię wam dziewczyny ostatnio jakoś u nas dziwne sytuacje rodzinne
Pozdrowionka for all