reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam wszystkie grudniowe mamy ponownie.
Przestalam Was odwiedzac w momencie kiedy nie mogłam nadążyc za Wasza dyskusja - brakowało mi na to czasu i tyle.
Widze ze u Was czas płynie tak samo szybko jak u mnie. Za miesiąc wracam do pracy a Szymek zostanie z moja mamą. On jest po prostu boski ale chce mi sie juz wracac do pracy:))) Pewnie na poczatku bedzie ciezko ale jakos trzeba sobie dac rade.

Raczej nie dam rady zagladac na bieząco ale moze czasem?

Pozdrawiam wszystkich.:-)

Ostatnio skleciłam filmiki o moim Szymku jest tu Picasa Web Albums - Mikołaj i Mary - Szymula Film

Roni bedzie dobrze bo dlaczegoz mialoby byc zle :)
u mnie jak u dity serducho migalo juz w 6tc

Maja super ze juz wracasz na wlasne smieci, nie ma jednak jak w domu :tak:

co do podwyzek nabialu
u nas to katastrofa
ja to przezywam bardzo mocno
nas je sie nabial na kilogramy (facet wegetarianin, ja mleczara z zamilowania) i to powala budzet
ale najgorsza tragedia jest z mixelkiem, zawsze jedlismy mixelko laciate, kostka szla w 2 dni na 2 osoby, ogolnie zawsze karton w lodowce byl, bylo drogie 2.99zl
az tu nagle ide do tesco i patrze 4.19? :angry::-(
i juz nie kupuje bo cena przesada, jeszcze 3zl moglam zniesc ale nie tyle, teraz jest promocja 3.6zl ale nie moge wydawac majatku na maslo
i od tego czasu nie jem prawie chleba, bo bez mixelka to nie ma sensu
moj swiat sie zawalil :tak::-D

dobra nie wiem gdzie to wklejac to wklejam tu :-p

no to kilka porannych z wczoraj
nie patrzec na nielad na glowie hehe

snc10571ao4.jpg

snc10572us3.jpg

snc10573nw8.jpg

snc10574uc0.jpg

Mary film cuuuudoooownyyyy.
Szymek sliczny i zdolny.muzyka swietnie dopasowana.plywak z niego wysmienity i zarloczek boski.buziaki.;-):-D
Sugar no takiej laski w 9 miesiacu to nie widzialam.wygladasz super.:-)

Mary Jane film boski. Obejrzeliśmy razem z Lilem i jemu najbardziej muzyka sie podobała. A mi wszystko. Najbardziej ostatnie fotki z miesiącem życia. Cudny film:happy:

Sugar fajnie. Brzuch nisko, rodzisz zaraz;-)

reklama
nieistotna - przerzuć sie na masło z biedronki za 2,99:-D:-D:-D

Jeju, u mnie nic z nabiału nie idzie, normalnie anty nabiałowi jesteśmy. Jedynie Alka nie może żyć bez płatków z mlekiem. A tak ser w lodówce się zsycha, masło po tygodniu rośnie a śmietana hmmm.... właściwie nie wiem, jak to nazwac, grunt że po kilku dniach nieużywania coś się z nią dziwnego dzieje:dry::cool2:

My jesteśmy typowi drapieżcy - mięso, mięso i jeszcze raz mięso,hehe. A golonka to nasze ulubione;-)No i do tego warzywka, zupy (na golonce :cool2: ) i dużo kawy ;-):-D

Tak wiec nabiał mam daleko w tyle:tak:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry