..aenye
Mama grudniowa'06
slicznakasu, ja tez 20kg na plusie mialam
tez jadlam, ile wlazlo. generalnie zawsze miewalam takie napady glodu wilczego, ale w ciazy - masakra. posmakowaly mi nagle obiady - niby lubilam zawsze, ale nie az tak, zeby np. zjesc TRZY w ciagu jednego dnia
a w ciazy tak
heheheh ciekawe, co teraz bedzie!
i wlasnie, trzeba sie pogodzic z nowa, sliczna sylwetka :-) w koncu jestesmy juz prawdziwymi kobietami, mamusiami, a skoro tak duzo sie zmienilo, nasze ciauko tez musialo sie zmienic :-)
a lucky jest faktycznie sliczna, cud, miod i malinki!!
i trzymam za slowko z ta kawusia :-) tylko musimy sie wyrobic do 20/11, bo kurka potem wyprowadzka!
a reszta trojmiastek jak!!???? kasia_z, kulka, Roni??????
poza wzdeciami i chwilami, kiedy nagle robi mi sie bueeeee i boli mnie glowa - o dziwo, rano prawie nigdy, czesciej wieczorem - i skrajnym lenistwem, co mnie wrecz przeraza, bo nie mam na nic sily i ochoty, oraz wiecznym spaniem - to nie mam zadnych zlych objawow i tez czuje sie czudownie, jak Roni :-) i w ogole nie mam wrazenia, ze jestem w ciazy. nieraz, jak mi sie przypomni, to az w szoku jestem
a teraz uwaga - wiem, ze to generalnie niemozliwe, itepe, itede, ale wczoraj ogladalam sobie tv z D., tak sobie lezelismy fajnie i nagle poczulam takie dziwne cus.. co straaaasznie przypominalo ruszanie sie we mnie Fijolka
naprawde
wiem, ze to pewnie wzdecie ;-) bylo, ale to bylo takie inne, fajne uczucie przewalania sie... hehehheh
ciekawe :-) jesli sie bedzie powtarzac, to nie bede miec watpliwosci ;-)
ponoc sa kobiety, co czuja dzidzie bardzo wczesnie :-) siostra D np ponoc - choc jej nie wierzylam w sumie, bo az sobie wyobrazic nie moge, ze mala, kilkucentymetrowa dzidzia, moze byc wyczuwalna - czula juz wlasnie pierwszy raz mniej wiecej w tym samym czasie, co ja teraz. hehe. zobaczymy :-)
Roni, tak swoja droga, czekalam wczoraj na relacje od gina, a ty dopiero w czwartek idziesz?
tez jadlam, ile wlazlo. generalnie zawsze miewalam takie napady glodu wilczego, ale w ciazy - masakra. posmakowaly mi nagle obiady - niby lubilam zawsze, ale nie az tak, zeby np. zjesc TRZY w ciagu jednego dnia
a w ciazy tak
heheheh ciekawe, co teraz bedzie!i wlasnie, trzeba sie pogodzic z nowa, sliczna sylwetka :-) w koncu jestesmy juz prawdziwymi kobietami, mamusiami, a skoro tak duzo sie zmienilo, nasze ciauko tez musialo sie zmienic :-)
a lucky jest faktycznie sliczna, cud, miod i malinki!!
i trzymam za slowko z ta kawusia :-) tylko musimy sie wyrobic do 20/11, bo kurka potem wyprowadzka!a reszta trojmiastek jak!!???? kasia_z, kulka, Roni??????
poza wzdeciami i chwilami, kiedy nagle robi mi sie bueeeee i boli mnie glowa - o dziwo, rano prawie nigdy, czesciej wieczorem - i skrajnym lenistwem, co mnie wrecz przeraza, bo nie mam na nic sily i ochoty, oraz wiecznym spaniem - to nie mam zadnych zlych objawow i tez czuje sie czudownie, jak Roni :-) i w ogole nie mam wrazenia, ze jestem w ciazy. nieraz, jak mi sie przypomni, to az w szoku jestem

a teraz uwaga - wiem, ze to generalnie niemozliwe, itepe, itede, ale wczoraj ogladalam sobie tv z D., tak sobie lezelismy fajnie i nagle poczulam takie dziwne cus.. co straaaasznie przypominalo ruszanie sie we mnie Fijolka
naprawde
wiem, ze to pewnie wzdecie ;-) bylo, ale to bylo takie inne, fajne uczucie przewalania sie... hehehheh
ciekawe :-) jesli sie bedzie powtarzac, to nie bede miec watpliwosci ;-)ponoc sa kobiety, co czuja dzidzie bardzo wczesnie :-) siostra D np ponoc - choc jej nie wierzylam w sumie, bo az sobie wyobrazic nie moge, ze mala, kilkucentymetrowa dzidzia, moze byc wyczuwalna - czula juz wlasnie pierwszy raz mniej wiecej w tym samym czasie, co ja teraz. hehe. zobaczymy :-)
Roni, tak swoja droga, czekalam wczoraj na relacje od gina, a ty dopiero w czwartek idziesz?
I na dodatek jest cykliniarz. 

Dobre dobre