reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
hejjj :-)

my jazda po remoncie cd.
nic nowego poza tym :-) mlody spi u mamy, bo jutro nie mamy go jak zawiezc rano. troche nam smutno (a o dziwo najbardziej jeczy D. :-D) i w ogole be, bo pewnie tak bedzie juz co tydzien.. D. ma zajecia na 8, Fiol wstaje o 8 najwczesniej i nie chce go budzic o 6.30, bo sie przestawi jeszcze.. a ja niestety bede miala zajecia teraz juz co tydzien (no chyba ze wagary :-p) i nie ma innej opcji :-(
moze cos sie zmieni, ale watpie.

sugar
- ja juz bym tez mogla rodzic, jakos nie chce mi sie w ciazy dygac :-D serioza. juz mam troche brzuszek i mnie wszystko cisnie (a jakos glupio mi w ciazowych wyskoczyc), jakos ciagle wzdecia (nie mialam z mlodym!!), te swedzace nogi (szwagierka mi powiedziala, ze ona tez tak miala z mloda, ponoc to od tego, ze mocniejsze i grubsze wlosy rosna, i jeszcze sucha skora od zimy = podraznienie), niedobrze mi czesto (ale bez haftow), glowa boli itepe.
mi jeszcze kuuupa czasu zostala, a ty przynajmniej juz na wylocie :-) trzymam kciuki za kuik i izi porod :-)

czarna
- pogratuluj kuzynce!! ale fajosko :-) slodki taki maly.. daj zdjecia pozniej koniecznie!

lucky
- ale fajnie, ze T wraca na troche :-) i ze cos w mieszkanku ruszy.. trzymam kciuki za was, kofane wy moje!
a co z tym gazem? KIEDY? bo w te mrozy nie moge przestac o was myslec!!!
i ponawiam pytanie!! kiedy chcecie wpasc na kawe!! jak mnie zignorujecie, to sie obraze :-p

Patrycja nie zignorujemy absolutnie. A przyjdziemy jak będzie więcej czasu, bo na razie ciągle w biegu jestem z załatwianiem właśnie tego gazu:-)
Nie martw sie o nas, zmartwienia w ciąży rzecz niewskazana;-)

Mary-Jane nie ma jak powiedzieć jakiś żart na poczatek:laugh2:

Potrzebuję przetłumaczyć na niemiecki
mnie wiecej takie zdanie
"Czy mógłbyś mi to powtórzyć?":-)

prosiem bardzo::tak:

jesli mowisz do osoby znanej Ci lub mlodej na Ty)
to bedzie:
Könntest du mir das wiederholen?

a jak bardziej formalnie i grzecznie to by bylo:
Könnten Sie mir das wiederholen bitte?

jak masz wiecej pytan wal chetnie przetlumacze po cos sie w koncu w Deutschlandzie mieszka nie?

a poza tym pozdrawiam WSZYSTKIE GRUDNIOWKI (moze ktoras z Was mnie kojarzy he he):-);-)

reklama
kate buu to sie miniemy:-( no ale bawcie sie dobrze:-D;-)
sugar spoko juz jestes na wylocie:-D a co do ciuchow to slij do pl, i tak tylko na 2 tygodnie teraz lece:cool:
anitka, roni zazdroszcze spotkanka:tak:
lucky buziak wielki;-)
aenye wspolczuje ciazowych dolegliwosci, ale ciaza minie raz dwa;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry