reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, kasu, nie jest jeszcze tak zle ;-) tak tylko dzisiaj marudze, bo mam brzuch jak balon po kapustce czerwonej zasmazanej by tesciowa :-D wczoraj i dzisiaj zarlam, mniam..
ale faktem, od lat nie mialam juz tak strasznych kolek jak teraz, brrrrrrrr, zawsze mam mocne (po tej operacji jelit, co ja w dziecinstwie przeszlam), ale ostatnie tygodnie to masakren

spox, minie :-D musze sie nauczyc odmawiac sobie roznych rzeczy, a to trudne, bo nigdy tego nie umialam, zawsze wsio jadlam i nic mi generalnie nie szkodzilo, a teraz najwyrazniej mam bardziej wrazliwe ciauko ;-)

reklama
ja w ciazy tez mialam straszne wzdecia- a wczesniej raz na ruski rok wiec sie meczylam okrutnie, ale fakt faktem ze sobie NICZEGO nie odmawialam, slodycze pochalanialam tonami, pare razy w tyg. chinszczyzna/pizza itp
ale mialam taka ochote ze myslalam ze oszaleje
rano budzialam sie z mysla ze MUSZE zjesc chinczyzne na wynos bo OSZALEJE:eek:
wiec przytylam tez adekwatnie:-p

Moje ciąże generalnie dobre gdyby nie potworna zgaga i to juz od samego początku:crazy::eek:
A co następna to szybko brzuch wielki, także aenye nie przejmuj się;-).
Kasu ja też chciałam jeść różne rzeczy i z takimi zachciankami potrafiłam się obudzić:laugh2:, a z tego co pamiętam nie przytyłaś wcale dużo - mniej niż ja - więc mało;-)

Kasu - no nie zobaczymy się:-(
ale może w Sosnowcu kiedyś?
może odwiedzę rodzinkę... to i wpadnę do Ciebie:tak:

Co się dzieje z Miłką? Pingwinkiem?

Idę spać;-) no dobra... idę do łóżka:-)
mąż czeka... bye, bye:-D

he lucky dzieki, mi te nadprogramowe kilogramy nie przeszkadzaja juz, pogodzilam sie ze juz nigdy nie bede chudy patyk
nie pracuje juz jak szalona, mam czas spokojnie i dobrze zjesc [kiedys jak jeszcze pracowalam jak bylam glodna szlam na fajkie- na jedzenie czasu nie bylo, dymka szybko sie puscilo i dalej do roboty], nie przemeczam sie fizycznie...
jest mi wygodnie, wchodze w ciuchy sprzed ciazy i nie mysle o swoim wygladzie zbytnio, nawet brzuch mi juz nie przeszkadza:happy:
a tys slicna i nie marudz:tak:

kate no albo w sosnowcu albo w uk, bo ja to kursowac chyba bede tu i tam:confused2:

co z dziewczynami nie mam pojecia:-(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry