Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiesz Ilona u nas to nie przejdzie bo niektóre osoby które będą zaproszone na roczek Filipka mogą czuć sie niezrecznie z tym że bedzie to też impreza dla męża no i wiadomo prezent itd..A my nie chcemy stawiac ich w niezrecznej sytuacji. Tak więc robimy osobno poniewaz zupełnie inne osoby będą na ur Filipka i inne na ur męża
Tak to wygląda..
Mam jeszcze troche roboty w domu więc żegnam się z Wami!
pozdrowionka for all! :-)
paa
Gratki dla pierwszych zabków i pierwszych kroczków
Nieistotna to super sobie to zorganizowaliście :-) przynajmniej nie nacharujesz sie
U nas urodziny tez 1 grudnia :-) w domu gdzieś na 12 osób ale tylko kawa i ciasto + tort chciałam imprezke ale jakoś weny nie mam rodzinka dziwna aj szkoda gadać ale wiem ze ja sie nacharuje wydam kasy kupe niektórzy przyjada najedza sie napija a o prezencie zapomną może nie powinnam tak mówic ale np na chrzciny rodzina mojego mena nawet nic nie dala dla malucha i była mi tak troche przykro chociaz wiem ze nie chodzi o prezenty ale czasami wypada
No ja wiem ze dla dziecka to najwazniejsze :-) dla mnie nie tylko mi tak przykro było dlatego teraz tylko ciastem ich ugoszcze a dzieki temu zaoszczedze i małemu coś kupie do zabawy
no i u nas 1.grudnia święto imprezka u moich rodziców - tort , ciasta , ewentualnie jakieś sałatki ; jeszcze nie wiem ile osób bedzie .
Liczę bardzo na wery speszyl gości z północy polszy