reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Kamila wlasnie czy cieplo czy zimno nad morzem zawsze jest super:laugh2::tak:
naubieramy sie cieplo i bedzie git:-D a jaka Bruncio ma frajde:tak:
a na zly dzien polecam goraca czekolade:-);-)

kamila - e tam, ja mimo że jetem straszny śpioch - dziś wstaliśmy wszyscy o 6 rano. glonisko się tak obudziło i koniec spania.
Ale sobie już za to zdążyłam łazienkę na błysk wysprzątać;-)

A spanie do 10 to dla mnie straszna strata czasu. Można w tym czasie inaczej się relaksować - choćby książkę poczytać;-)

My dzisiaj pobutka o 3 az do 5. Mala nie chciala spac, znowu dalam znieczulacz i nic. po 1,5h dalam mleko, zjadla z checia ale nadal nie spala. Zostawilam i nakrylam sie poduszka i poszlam spac.Obudzilismy sie o 8:30. Brzdac szaleje na podlodze,kominek juz rozpalony a ja z kawunia. Milego dnia zycze i STO LAT DLA 11-STO MIESIECZNIAKOW.

Asia gratuluje pierwszych kroczkow Mikolajka

Witam z rana jeszcze z lozeczka.
M spi w solonie wiec wzielam kompa do lozka. A niech sobie jeszcze chwile pochrapie.

Marika w nocy raczkowala przez sen po calym lozku. Troche marudzila...szukalam w crodku nocy zelu do zabkow.
Ale wstala dopiero o 8.30 wiec nie jest zle.

Dobra zjadłam ciacho kawke z mlekiem juz mi lepiej :-) młody pójdzie spać za godzine a ja zrobie łazienke na błysk :tak: uwielbiam czysta błyszczaca wanne i błyszczace krany a potem wysadze nos na ten mróz w poszukiwaniu kombinezona dla młodego jeszcze nie mamy a tu zima na całego :rofl2:

reklama
Marika w nocy raczkowala przez sen po calym lozku. Troche marudzila...szukalam w crodku nocy zelu do zabkow.
Ale wstala dopiero o 8.30 wiec nie jest zle.
Zębolki wyłażą :tak::happy: niestety dla naszych dzieci nie jest to przyjemny okres. A rodzice się cieszą na widok kolejnego ząbka:-) tak to jest..
Ładnie Ci pospała Mariczka.
Miłego dnia!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry