reklama

mamusie grudniowe:)

aga co porabiasz?
skoro naszych koleżanek nie ma to same pogadamy;-)
Ja własnie dałam Filipowi podwieczorek, teraz jakoś sam się zabawia więc mam chwile dla siebie:happy2:

reklama
sliczne masz zdjecia w suwaczkach.
ja siedze w pracy.nudze sie bo czekam na szefa od 2 godzin.tak oni tu szanuja czas.
a w przerwie bylam w domu.maly marudny.babcia szla akurat go uspic. dobrze ze jutro niedziela.i dobrze ze przestalo lac.
wyciaglam wczoraj grajacego mikolaja.takiego co mu gacie spadaja i leci melodia.maly sie rozplakal.nie lubi takich glosnych grajkow.
bedzie stal bez baterii.na razie:)

No widzisz takie czasy są że nie szanują pracowników a powinni!! bo dzieki nim zarabiają!
Babcia bedzie pewnie zmęczona na sam koniec co?;-) cały dzień z małym Dawidziorkiem to uuulala:-) Moja mama jak zostaje z Filipkiem chociaż 2h to już ma dosyć, zaraz się poci i zmęczona jest hehe:-D Potrafi mały dać wycisk:cool2:
Powiadasz twoje dzieciątko wystraszyło się mikołaja... no tak bywa. Na razie tak jak piszesz mikołajek bedzie bez bateri:tak: synek się oswoi.

Miło że podobają Ci się zdjęcia:-)
Twój synek też jest boski i fajnie na zdjęciach wychodzi:tak:

U nas już spokój.. znajoma poszła, Filip wykąpany powoli zasypia.
A my z mężem szykujemy się na oglądanie meczu piłki nożnej dziś o 20, gra Polska! Od tego meczu wiele zależy m.i. to czy bedziemy w finale:-)

Spokojnego wieczoru!:cool2:

ejo

Helena tez juz wykapana i spi, Hania je kolacje i oglada mini mini. Zaraz kapiel i lu do spania.

Dobrze ze napisalas o tym meczu, moze tez obejrze, Tomek nie lubi pilki noznej, a po wczorajszych imprezach idzie wczesniej spac, jutro tez idzie do pracy

wieczor samotny mnie czeka

Dołaczam sie do samotnego wieczoru ;-)
Darek pojechał trochę malować ściany i trochę skręcać meble do nowego m.
Ja uśpiłam demona i sobie na necie grzebię :-)

hejo, hejo.
My juz się szykujemy na meczyk, piwko, czipsy na stole, bachory uśpione, w kominku się pali, wsio na swoim miejscu;-)
Woreczek tez mnie napieprza, wiec wszystko po staremu.:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry