reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Rano zobacz, jak mocno kaszle to lepiej żeby lekarz obejrzał. W googlu wyszukaj sobei - jest dużo na telefon pediatrów. Koszt 50-80 zł średnio w Gda. Albo izba przyjęć na zaspie - tam ogólnie nie jest źle, tylko teraz nie ma miejsc na oddziale bo wszyscy z płucami łażą. A może jej się poprawi. :sorry2:

Kulka - jeżeli w dzień nic jej nie jest - zobaczysz jutro. no pamiętam,że moja tez w dzień cacy a w nocy jak tylko się położyła - koncert kaszlowy... Ale niestety u Natki rozwinęło sie zapalenie oskrzeli. Co oczywiście nie znaczy że Helen tez tak ma.
Zobaczysz jutro - jeśli uda się przeczekac - pójdziesz do przychodni w pon.
U mnie jest inaczej - nawet szpital i pogotowie to kameralna atmosfera, kameralne bakterie i wirusy, hehehe;-) - zaleta zadupia;-)

no trzymajcie kciuki, żeby przeszło:wściekła/y::wściekła/y: nie miała się gdzie zarazić ani doprawić- od wtorku nie byłam na spacerze bo złapała katar. a pizdzi jak cholera.

ten lekarz do domu to nie jest zły pomysł - za taksówkę do szpitala i z powrotem i tak byśmy dali 40zł:dry:

spoko,nie obraziłam się-) Helena też ładne imię.. he he

Łoj cholera, atol,kulka sory, jasne że Julkę miałam na myśli:-D:-D:-D:-D:-D
Ale rozmawiam razem z wami obiema i mi się chrzani:-D:-D:-D:-D:-D

A fakt - skupiona na meczu, bo kilku znajomym co nie mogą oglądać non stop sms-owo-internetową relację spisuję;-):-D:-D:-D

no ale generalnie kulka - jutro zadecydujesz co dalej. Będzie w dzień kaszleć, będize miec złe samopoczucie - wezwij lekarza. Nie - jedź z nią do przychodni w pon.
no. trzymam kciuki za JULKĘ:cool2::-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry