reklama

mamusie grudniowe:)

Może być zapalenie bez gorączki Kulka. Niestety - może być. Jeżeli kaszle tak,aż nie może spać - ja poszłabym z samego rana do lekarza. Lepiej sprawdzić niż czekać na rozwój....

reklama
Jasne że może, teraz epidemia wirusówek płucno-oskrzelowych, one właśnie bez gorączki. Mam nadizeję, że to nie to. Do lekarza rano obowiązkowo :tak:

no mecz trwa.
Bachor nr jeden - Alka - tylko udawał że śpi:baffled:
Ogląda razem z nami:tak::-D

A najlepsze: podłapała nasz hymn z meczu i sobie podśpiewuje.
Wsłuchooję się i wsłuchooję (pisownia żeby mi nie wygwiazdkowywali)
a ten gnojek śpiewa ,,co nam OWCA przemoc wzięęęęła....." :-D:-D:-D:-D:-D
Myślałam,że się zsikam:-D:-D:-D:-D:-D

kurczę, ale w dzień nic nie kaszlała. może ten katar jej spływa do gardła w czasie snu:confused::confused:

moja lekarka sama powiedziała, zeby po zadnych pogotowiach nie jezdzic w weekendy bo tam się dopiero można czymś zarazić:dry:

dobra, na razie dostała syrop przeciwkaszlowy.mam nadzieję że zaśnie :sad:

Kulka - albo prywatnie (plecam mojego - ordynator oddziału dziecięcego i berze 20 zł;-)) albo izba przyjęć w szpitalu dziecięcym, albo po prostu pogotowie.
Ale ja bym nie czekala. Niepotrzebnie może się rozwinąć zapalenie.

kulka zobaczysz jak jutro w dzien bedzie

moze faktycznie kaszle od kataru

prywatnie mozna wizyte do domu zamowic, tylko nie wiem ile u was to kosztuje, u nas w dzien powszeni okolo 100zl, w niedziele drozej

ja bym po szpitalch nie jezdzila:no:

u nas tez Hanka udawal ze spi, na szczecie Tomek sie juz polozyl to i ona z nim

dita niezly hymn:-D, dzieci to potrafia slowa ulozyc:-D:-D:-D

a ja jakos nie moge sie skupic na meczu i co chwila na dirty dancing przerzucam:-p

reklama
Dziewczyny, dziękuję z troskę:tak::tak:

Dita, boję się, że np niepotrzebnie spanikuję, pojadę na pogotowie i złapiemy tam dopiero te jeb.. wirusowe zapalenie o którym trąbią w wiadomościach:no: a jeszcze okaże sie , że może nic jej nie było wcześniej

zobaczę, co będzie w nocy i rano. może to nic takiego.
na razie dałam syropek i zaraz posmaruję ją Pulmexem.

NIE ZNOSZĘ TEJ PORY ROKU I GÓWNIANEJ LISTOPADOWEJ POGODY :angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry