reklama

mamusie grudniowe:)

witam popołudniu...
My po obiadku własnie.. mąż powędrował do pracki a mamuśka z synkiem w domku urzędują ;-):tak::cool2:
ciemno się kuźwa zrobiło.. światła musialam pozapalac

reklama
na forum jaki spokój.. aż dziwnie ;-)

Idę kąpać Filka,już pora na niego. Mąż leje już wodę do wanienki... a Filip tuli się do kołderki a to znak że zmeczone dziecko już:tak:
Narazie... jeszcze się pojawię i mam nadzieję że Wy również?:cool2:

a ja sie dopiero witam

ciezki dzien, pogoda syf u na sbyla, nie dalo rady isc na spacer, a caly dzienz dwojka w domu to masakra:no:

Helen to normalnie aniol w porownanihz Hanka, no nic nie bede narzekac

probuje Hanke teraz oduczyc od picia soku po wieczornym myciu zebow

ciezko idzie

dzis teorie mialysmy przerobiona na 100%, ale praktyka troche gorzej

Hanka obudzila Helen tymi swoimi jekami, ze woda niedobra:no:, ale wyrodna matka i tak nie dal soczku he he

poza tym po tym ogloszeniu w twoim dziecku troche nam sie ruszyly zamowienia, a tu of kors sie nam cos ze sklepem zaczelo pieprzyc i kolejny stres:wściekła/y::no:

takze wiec dopiero teraz dotarlamna bb:-)

czarna duzo milosci, zebyscie ZAWSZE byli szczesliwi w swoim towarzystwie i ZAWSZE byli najlepszymi przyjaciolmi

ja dzisiaj pojechalam odebrac 2 pare okularow i sie okazalo ze te pindy nie wyslaly zamowienia i ch..j bombki strzelil beda dopiero w srode- tylko wziac i pociachac

Witam się porannie;-)

My od 8 na nogach, nocka mineła spokojnie bez płaczu. Pijemy kawke z mężem..
Szwagierka dziś ma imieniny... nie zostalismy zaproszeni na kawe... dla mnie dobrze, nie mam ochoty tam iść.

Miłego dnia!
pozdrawiam!:-)

hehe, Roni, to sie pochwal szafa na remontach, i lazienka tez! jaka chcecie?? u mnie byl najwiekszy problem z lazienka jednak :dry: i bedziemy i tak musieli na zamowienie robic :confused2:

ja wczoraj dlugo nie spalam (slawetne menu), ale wstalam z Fiolem o 9, bo malz odsypia tydzien, bidak. codziennie ok 7.30 wstawal i zalatwial sprawy, a i siedzial do pozna na allegro.
niech spi na zdrowie, tym bardziej, ze sie przeziebil i mial temp wczoraj. ale jestem dobra :-p

syn moj mega marudny, ryczy od rana i mnie wkurza :-) hehehe, kaszlnie i jeczy, smarknie i jeczy, eeeeeeeeeeeeeeeechhh
a najgorsze, czyli podawanie lekow, przed nami :cool:

reklama
I ja się witam tak na chwilkę :-)
Szykujemy się z Mikołajem na rodzinną imprezę ( czytaj pyyyyycha jedznko :-p )
a właśnie :

wszystkim Kasiom , Katarzynkom i Kaśkom wszystkiego najlepszego w dniu ich święta :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry