reklama

mamusie grudniowe:)

Pattrycja super dwoch lobuzow!! beda sie swietnoie razem bawic! moj P ma brata 1,5 roku mlodszego i zawsze mieli swietny kontakt!

Roniak mysle ze spokojnie mozesz isc do gina! co do przeczucia na plec u mnie tez sie sprawdzilo!

Czarna powodzonka i oczywiscie najlepszego na nowej drodze zycia!!

reklama
czarna zycze zero stresow i fajnej imprezki.
a u mnie tez sie nie sprawdzilo,ani przeczucia ani to ze pochlanialam kg slodyczy.ale Dawidek jest przekochany i fajnie jakby mial kiedys mlodsza siostre...

Po pierwsze - Czarna - życzonka milutkiej imprezki i bezstresowej szampańskiej zabawy :-):-):-):-)

A ja dziś obudziłam się z dzieckiem z lokiem, jest mega śmieszny teraz, normalnie chodzę i rechoczę jak na niego patrzę.:-D
A też zaczyna już na dobre nieco gadać. Np. gdzieś lezie i mówi "idę idę" :-D
Papa mówi, ale nie pokazuje Co nasunęło mi myśl - jak kiedyś Miłka bodajże pisała o bobomigach - że ten mój to chyba prędzej zacznie mówić niż nauczy się coś pokazywać :-D:-D
Roni - ekstra że masz szybkiego neta :tak::-)
Kate - fajnie że spotkałyście się z Ilonką :-) Czekam na foty z dwoma biegaczkami w roli głównej ;-)

Hejo, witam kawusiowo, dziś siedzę w kozie (w pracy), mam nadzieję że żadna męda nie przyjdzie, bo mi się dzis nic nie chce, a już w szczególności zachwalać jakiejś pier dolonej Tunezji, w której to właśnie mój ulubiony kolega się byczy.
Study tour chyba jego już 4 w tym roku.
Ja pracuje 3,5 roku - nie byłam nigdzie.
No cóż, są pracownicy i pracownicy.
Qrwa mać.

kasia_z - super suwaczek:-D:-D:-D

Witam z rana

Czarna zycze najwspanialszego slubu i wesela jakiego sobie wymazylas

Kasia buziaki dla Piotrusia

Aenye gratki dla synusia, super ze wsio git

U nas porazka, mala sie przyzwyczajala od kilku dni do niani ale jest tragedia, po kilku minutach jak mnie nie ma to placze az nie przyjde, nawet godzine, potrzeba jej wiecej czasu...a mialao byc tak pieknie i pierwsza nasza wspolna impra z mezem na andrzejki. No szkoda, bierzemy mala ze soba i pobawimy sie pewnie do 22 i wrocimy na zamek :wściekła/y:

hej!!

CZARNA - WSZYSTKIEGO NAJPIEKNIEJSZEGO I SAMYCH CUDOW NA CODZIEN!!!

my dzis do 10 spalismy z synusiem, hehehe, a tata od 8 rano szuka nam parapetow :-D

ale dziecko mam chore i bidne. na szczescie to nie angina - nie wiem, jakim cudem sie nie zarazil, bo wymiana plynow z kuzynka zaanginowana byla co chwile ;-) w sensie butelka, smoczek itp. moze ten cud, o ktorym Roni pisala, ze nie choruja maluchy na takie straszne choroby :-D
no i obylo sie bez antybiotyku, chociaz mu cos furczy mocno w oskrzelach, dostal dwa syropki, dalej eurespal i sinupret. Chryste. mam normalnie sajgon z tymi lekami, mlody szaleje po prostu (i nie dziwne, bo takie to ohydne).. histeria itp.. a ja musze sila go trzymac (albo z mezem nawet) i wciskac na sile
koszmar
a mieszac z piciem i jedzeniem nie da rady :wściekła/y: nie wiem, ma jakas czujke czy co, bo nigdy nie robie tego przy nim, heh
ale np. wczoraj madra wymieszalam z obiadkiem jego ulubionym z gerbera, zjadl JEDNA !!! lyzke i koniec, zapomnij :wściekła/y:
a w ogole jak na moj gust nie bylo czuc :wściekła/y:
i caly obiad za 4.30 (menu smakosza kuzwa jego mac) poszedl w smietnik :wściekła/y:

Hej!

Czarna- Z okazji Waszego Ślubu najserdeczniejsze życzenia, aby łatwo i z miłością przyszło Wam wzajemne poznawanie myśli i serca, także abyście pomagali sobie nawzajem w spełnieniu Waszych marzeń.

Czarna wszystkiego najlepszego w tym szczegolnym dniu.
Zycze wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodacej do nieba bez zadnych ograniczen predkosci, do tego jeszcze ogromu radosci z kazdego coraz szczesliwszego dnia, ktory spelnia Wasze marzenia. Zeby Wam nigdy nie zabraklo w domu talerza klusek i makaronu slonca bez konca, kwiatow pachnacych, a tuz za oknem ptakow spiewajacych. Kazde z tych zyczen na pewno sie spelni, poniewaz plynie prosto z serca glebi

Pingwinek super zdjecie w avatarku, a suwaczki kasi z to w ogole fajowe

Hejka :-) my dziejiaj spalismy do 9 :tak: super tylko pogoda do pupy
Patryckja gratki :tak: super miec dwóch łobuzów ;-) oj bedzie sie działo :-D
Roni do lekarza dzwoń juz widac napewno
My dzisiaj mielismy iśc na weselicho ale nie mamy z kim młodego zostawić :-( wiec zostajemy w domu niestety nie potańcze a szkoda

Czarna

Kochajcie się, ale nie róbcie z miłości kajdanów. Niech miłość będzie jak poruszający się ocean pomiędzy brzegami waszych dusz. Wypełniajcie nawzajem swoje filiżanki, ale nie pijcie z tej samej. Dajcie sobie swojego chleba, ale nie jedzcie z tego

reklama
jejej... to i ja się dołączam:
CZARNA:
miłości gorącej jak słońce,
szlachetnej jak złoto,
czystej jak łza i słodkiej jak miód
i... pamiętajcie z tą wiernością
to nie był żart :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć