reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye super ze zdrowiutkie malenstwo. Maks jak najbardziej mie sie podobato chyba od Maksymilian?

Roni ja mysle ze bedzie juz widac ale zadzwon do gina zeby sie upewnic. U nie w 4/5 tc bylo widac. Jasne ze sie niecierpliwisz i nie mozesz wytrzymac...tez taka bylam.

A my jak Kasia Z juz klka kartonow spakowanych. Niby przeprowadzka 15 .12 ale tym razem chce miec wszystko porzadnie spakowane zeby bylo pozniej wiadomo gdzie co jest.

reklama
dla chorowitków syropek uodparniający z jerzówki, czarnego bzu i takich innych roślinek - Ceruwit Junior - Alicja wpiła całą buteleczkę ok miesiąca temu i mam nadzieję że przeziębienie jej nie weźmie- zgodnie z zaleceniami P. Dr dawałam 1x dziennie po 5 ml, szybko wracajcie do zdrówka :tak:
ciężaróweczki super że macie te malutkie fasoleczki w brzuszkach - dbajcie też o siebie żeby Was nie dopadło jakieś choróbsko ,a co do zęboli to ja przez całą ciążę piłam wapno ale takie w dużej dawce "Sandoz" tak mi kazała lekarz żeby nie było niedoboru wapna -to jest drogawe ale są też inne tańsze - i myślę że to dzięki temu nie mam kłopotów z zębolami :cool2:

wróciliśmy.... kuźwa bankomat nieczynny był:dry: kasy więcej nie mogłam pobrać. Tak więc z 60zł w portfelu pojechałam z małym do sklepu dziecięcego, kupiłam Filipkowi golfik i body na długi rękaw:happy2: też fajnie.
A ja sobie kupię popołudniu..

Jakie macie plany na ANDRZEJKI????:cool2:

My z mężem wybieramy się na disco do tawerny Kaper tam gdzie mieliśmy wesele:-)
Mam nadzieje że bedzie fajnie.. heh;-)

Kurcze wygoncie mnie od tego kompa.

ANDRZEJKI .... rzuccie jakies pomysly
Zawsze z kumpelkami wrozylysmy z wosku i innych.
Fajnie byloby cos zorganizowac ale to juz nie to samo bedzie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry