K
Kinga85
Gość
witam kawusiowo:-)
aenye!! :-):-):-):-):-)FAJOWO ŻE BĘDZIE BOY:-):-):-):-):-)Najważniejsze że zdrowiutki i kofany! gratulacje i buziaki
No to będziesz rodzyneczką w domu
fajowo bedzie zobaczysz bedą cie chłopaki rozpieszczali bo jedyna kobieta itd;-)
:-) a w dzien kobiet i w dzien matki itp będziesz normalnie miała mega zajefajnie już to widzę!:-)
Dita ciesze sie że z Nat juz lepiej, buziaki dla niej*** teraz juz bedzie ok zobaczysz
kamila no widzisz a Ty zamiast spać bo masz okazje to Ty wraz wstajesz
;-)Fajnie że pospałaś w koncu lepiej.
sugar no jasne że u babci synek ma dobrze
:-) rozpieszczą Ci dzieciaka i zobaczysz że nie poznasz go jak do domu wroci;-)
A my dzis wyjątkowo wyspani jesteśmy!
Rano skoczyłam na pobranie krwi (wyniki w pn) wróciłam zjedliśmy z Fifim śniadanko i sru do wyrka jeszcze
spalismy do 10:-) Normalnie moje dziecko uwielbia spac w naszym łóżku..
Miłego dniaaa!! pozdrawiam!!!
aenye!! :-):-):-):-):-)FAJOWO ŻE BĘDZIE BOY:-):-):-):-):-)Najważniejsze że zdrowiutki i kofany! gratulacje i buziaki
No to będziesz rodzyneczką w domu
fajowo bedzie zobaczysz bedą cie chłopaki rozpieszczali bo jedyna kobieta itd;-)
:-) a w dzien kobiet i w dzien matki itp będziesz normalnie miała mega zajefajnie już to widzę!:-)
Dita ciesze sie że z Nat juz lepiej, buziaki dla niej*** teraz juz bedzie ok zobaczysz

kamila no widzisz a Ty zamiast spać bo masz okazje to Ty wraz wstajesz
;-)Fajnie że pospałaś w koncu lepiej.sugar no jasne że u babci synek ma dobrze
:-) rozpieszczą Ci dzieciaka i zobaczysz że nie poznasz go jak do domu wroci;-)A my dzis wyjątkowo wyspani jesteśmy!
Rano skoczyłam na pobranie krwi (wyniki w pn) wróciłam zjedliśmy z Fifim śniadanko i sru do wyrka jeszcze
spalismy do 10:-) Normalnie moje dziecko uwielbia spac w naszym łóżku..Miłego dniaaa!! pozdrawiam!!!