reklama

mamusie grudniowe:)

witam kawusiowo:-)

aenye!! :-):-):-):-):-)FAJOWO ŻE BĘDZIE BOY:-):-):-):-):-)Najważniejsze że zdrowiutki i kofany! gratulacje i buziaki:happy2: No to będziesz rodzyneczką w domu:tak::happy2: fajowo bedzie zobaczysz bedą cie chłopaki rozpieszczali bo jedyna kobieta itd;-):cool2::-) a w dzien kobiet i w dzien matki itp będziesz normalnie miała mega zajefajnie już to widzę!:-):-D

Dita ciesze sie że z Nat juz lepiej, buziaki dla niej*** teraz juz bedzie ok zobaczysz:happy2:
kamila no widzisz a Ty zamiast spać bo masz okazje to Ty wraz wstajesz:-D;-)Fajnie że pospałaś w koncu lepiej.
sugar no jasne że u babci synek ma dobrze:tak::-) rozpieszczą Ci dzieciaka i zobaczysz że nie poznasz go jak do domu wroci;-)

A my dzis wyjątkowo wyspani jesteśmy!
Rano skoczyłam na pobranie krwi (wyniki w pn) wróciłam zjedliśmy z Fifim śniadanko i sru do wyrka jeszcze:happy2: spalismy do 10:-) Normalnie moje dziecko uwielbia spac w naszym łóżku..
Miłego dniaaa!! pozdrawiam!!!

reklama
Aenye, super ze malenstwo ruchliwe i zdrowiutkie - to najwazniejsze. Chlopaki sa super, mowie ci ;-):-D

Dita, grzybice baaardzo powoli sie lecza - moze i dwa miechy miec, takze spokoj i cierpliwosc. Najwazniejsze ze nie cierpi :tak::-) To swietna wiadomosc :tak::happy2:

Ja zapakowawszy kilkanascie kartonow - z 1/4 mieszkania. Jutro wożonko.
:cool2:

aenye fajnie ze wsio ok.fajnie ze dzidzia ma sie super i ze chlopak to tez ok.;-)
ja tez mowie do trzech razy sztuka....
super ze operacja Mai sie udala.teraz tylko niech szybciutko wraca do sil.:-)
Sugar to cieszymy sie ze mala nie sprawia klopotow.zreszta od razu widac ze to abiolek.:tak:
i fajnie ze Nat juz nie cierpi,a to czerwone to zejdzie.:-)
a Dawid coraz wiecej sie "puszcza",ma zajebi....ste dwa guzy na czole.non stop w tym samym miejscu.zmieniaja tylko kolory:-D

hehe, dziekuje, moje kochane!!!

no pewnie, ze do trzech razy sztuka ;-) a jak sie nie uda, to jak mowilam, czwarta niunie zaadoptujemy :-) najwyzej nie bedzie Sarenka, ale mala ksiezniczka na pewno ;-)

hehe, imie na razie robocze, ale wszystkim sie podoba :-) na tapecie w chwili obecnej jeszcze Feliks, ale zbytnio sie wszystkim z Dzierzynskim kojarzy, hehe..
pewnie jeszcze bedziemy muczo kombinowac ;-)

kiedys bylam zakochana w jednym Maksie i martwie sie, zeby nie myslal sobie, ze to ze wzgledu na niego :-D hehehehehhehehehe

czlowiek wymysla sobie glupie problemy, nie?

Dita, fajnie, ze z mala ok.. najwazniejsze to nie przerwac leczenia zbyt szybko, ja tak zawsze, jak poczuje, ze mi przejdzie zapominam smarowac.. no i wraca scierwo co chwile.
ale super, ze nie cierpi :-)

Kasia
, dzizas, mnie to tez czeka w ten weekend, do wtorku czas!! masakra :szok:

Roni, jak to? czemu girl??? przeca wsio sie moglo zdarzyc :tak: a moj mlody to tak wiesz, moze w owu, moze nie ;-) w sumie owu sluzik mialam dwa czy trzy dni pozniej ;-)
i sie glupio nie nakrecaj "jak mi bedzie dane".. wszystko z toba ok i z dzidzia w zwiazku z tym na pewno tez!

Kinga
- moj tez wlasnie spi ;-) a ja mam aukcje wystawiac.. a nadrabiam bb :sorry2:

wlasnie, zadzwon :-)
ja jakos bezprzeczuciowa bylam, raz mi sie wydawalo tak, raz tak.
ale jakos nie robi ;-)

a poza tym wsim, ja tez wygladam na dziewczynke, wszyscy mi to mowia. jem na przemian slodkie, slone i kwasne, czyli normalnie, bo mam tak zawsze, ale najwieksze zachcianki mam na slodkie. wtedy jak nie ma, to sama bede robic czekolade :-D
i tez mam pelno syfow (jak na mnie.. ja mam generalnie zero problemow z cera), a z drugiej strony mega suche placki na twarzy, ktore swedza i pieka. w ogole mam jakas opuchnieta buzie, brrr. i problem ze skora na calym ciele - strasznie sucha i swedzi, smarowanie moge sobie wsadzic w d.
i czuje sie nie najlepiej, niby w ogole nie mam mdlosci, zgagi itepe, a po prostu nie mam energii, boli mnie glowa czesto, mam niskie cisnienie jak na mnie (zawsze 130/90, a teraz 100/60) bardzo czesto, i czesto wieczorem mam ochote haftnac.
a, i wiele mocniejsze wlosy mi rosna, zarowno na nogach i, hmmm.. ;-) jak i na glowie ;-)
tak wiec objawy nieco bardziej na dziewczynke niz na chlopca, a tu zonk :-D

tak Roni zadzwon i sie dowiedz:happy2:

Idę teraz z Filipkiem na spacer.. słonko u nas wyszło :-) Muszę pobrać pieniądze i zrobić małe zakupy, mały się dotleni troche;-)
Mam zamiar pozniej kupic sobie jakąś bluzke na andrzejki:cool2: Mąż dał kasiore wiec co hehe:-) zaskoczę go:cool2:;-)

Do zobaczyska pozniej!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry