reklama

mamusie grudniowe:)

Witajcie kobity.

Kurde skąd te mdłości co rano? Ale to okropne. Jak ne zjem i wyjdę to tragedia, ledwo wracam. Podobno przy karmieniu może mdlić, ale tak?

My już po mini spacerku i po śniadanku. Olusiowi zrobiłm jajecznice. Nic nie zjadł, nawet chlebka. Jajecznicą rzucał po ścianach. Teraz śpi a mama odpoczywa.

Mój ukochany aparacik nie działa :-(
Nie moge strzelać fotek:-(

reklama
czesc dziewczyny!

sto lat dla Natalki! wszystkiego co najlepsze!:-)
buziaki***
udanej imprezki urodzinowej!!

Kuźwa a ja dalej zdycham...:-( gardło już ok,ale teraz z nosa leci jak z kranu i do tego boli głowa i w ogóle zdechła jestem:-/
no i szykuje się na zrobie testu ciążowego! bo coś mi nie pasuje... ale mam nadzieję że to jest własnie to moje choróbsko i nic więcej..
Miłego dnia!
pozdrawiam was!

Olo mi się obudził, więc go poszłam usypiać jeszcze a tu jakaś tępota mi dzwoni i wali do drzwi i to żeby raz, to kilka razy. Jakaś baba coś chyba sprzedawała, bo po wszystkich dzwoniła. Poszłam wściekła zobaczyć w niunio tak zaczoł mi wrzeszczeć przerażony. Normalnie nie płakał tylko to był taki krzyk przerażenia, bidulek. Szybko do niego wróciłam a ten mi normalnie wskoczył na ręce, tak jakoś wysoko podskoczył i nogi podkulił. I był strasznie zestrachany:crazy:
Co za durne babsko!

reklama
Natalka ślicznie dziękuje za życzonka:tak:
jest grzeczna, mamy nadal 3 zębole, waga 9 kilo, wzrost 78 cm
zaraz po drugim śniadanku spadamy na spacerek
ech... te wspomnienia:-D

Kinga - ojojoj:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry