reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nieistotna - z chęcią ugościłabym cię na weekend, ale wiem,że to straaasznie daleko:-( ale jak jednak będziesz miała ochotę zawsze zapraszam.

Witam ,ale mam dobry humor wreszcie kupilam Mateuszowi koszule :-) na jego wielki dzien i zamowilam torta.Ale jeszcze prezent zostal:dry:.
Dita jak tam humor?
Ja dzisiaj chyba usiade sobie przy piwku jak mi maz nie wypije:blink:

witam weekendowo

ja tez po imprezce, wczoraj mialam spotkanie z ludzmi z Lo, super bylo, dziewczyny prawie w ogole sie nie zmienili, dla kolesi hmmm czas nie byl tak laskawy:-D

nie mam czasu czytac i pisac za bardzo ale pozdrawiam was i mysle non stop:-D

halo baby :cool2:

na poczatku przesyłam wielkie buziaki dla naszych roczniaków :tak:

u mnie nic nowego po za tym, że Milenka postanowiła zostac jedynaczką :dry: urządzając nam co wieczorne horrory z usypianiem - generalnie ryki, kwiki, płacze po 2 godzinny i dlatego w tygodniu nawet nie mam kiedy do Was zaglądnąć bo musze walczyć z potworem :sorry2: a jak już potwór zaśnie to i ja padam na ryj (i tak chyba do 18 - stki)

czy mogę dostać skrót najważniejszych wieści :-p:sorry2:

Nieistotna com sie dzieje?????????

Milka hejka!! a moze stosiuj METODE! u nas po tygodniu stosowania maly zasypia juz sam i przesypia pieknie noce!!!!!!!!!!! naprawde dziala, tylko trzeba byc bardzo konsekwentym!

witaj Miłka! stanowczo za żadko zaglądasz na forum;-) No ale cię rozumiem, malutka wam nie daje chwili spokoju... przejdzie jej zobaczysz:cool2::tak: Bądz twarda laska;-):-)
z tym skrótem dla ciebie może być ciężko bo dużo tego... hehe.

A ja sama siedzę...
Filek zasnął..
może sobie lampkę wina wypiję a co tam:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry