reklama

mamusie grudniowe:)

Wasze dzieci jedzą kanapki:szok:, zdolniachy, a moja większy kęs i się dławi, pewnie potrzebuje więcej czasu na naukę jedzenia,
napiszę tutaj jak piszecie o jedzeniu, ugotowałam zupkę na mięchu efekt zjadła ale bez entuzjazmu po roczku przerzucam się całkiem na gotowanie musi się przyzwyczaić , tylko rybne słoiczki będę kupowała bo lubi bardzo

Olo nie jadł. Nagadałam do teściowej że on nie je, że gryźć nie umie a ten przy gościach tak szamał jakbym go z tydzień głodziła. Nawet kotleta z indyka w panierce wszamał i całego ziemniaka. Tylko się na stół oglądał co tam jeszcze zjeść:szok:

reklama
Kamila Miskopty daję coś tam ciumka, ale ostatnio kruszy w rączkach, podtykam co mogę raczej w kruszynkach niż w kawałkach, a może trzeba tak jak mówisz w kawałkach wtedy będzie gryzła nie łykała .

A ten profil to gdzie ciemna jestem:no:, ale mogę coś zmienić jak do klasy się jeszcze nie dodałam tylko konto założyłam?
szukam dalej..... kurcze zamiast pracować to siedzę na forum:-D:-D:-D

Super Olo pożerak i Filip jeszcze fajniejszy kanapkożerca :-D
U mnie ostatnio mlekowstręt wieczorny - kanapeczka, banan, tak ale mleko fuuu

U mnie też tak było jak u Scarlet - nie jadł, nie jadł, a jak pewnego dnia załapał to teraz wszystko zje, nawet mięcho w kawałku. Także cierpliwości. :happy2:

Profil - po prawej u góry, jasne literki na ciemnoniebieskim tle

U nas nie ma problemu z jedzeniem kanapek tez ladnie gryzie :tak:ale sam nie wezmie musze go karmic ,juz kroilam mu w maludkie kawaleczki zeby sobie wziol sam ,ale on woli zebym go karmila.
Moze za wczesnie :confused:

joasia dobrze dobrze! musi sie uczyc samodzielnosci powoli:tak: Filipek też sam gryzie, nie chce abym ja mu kroiła ni nic. Sam a najlepiej jeszcze jak kanapka, banan, męsko, ciacho sam do ręki i sam je:-)

hmmm.... błąd , ze nie robiłam notatek :-p

Kinga , prześlij cv dziewczynom skoro sie oferują :tak:
cv powninno przykuć uwagę pracodawcy i nie chodzi wcale o milion umiejętnosci , czy super doświadczenie zawodowe , skończonych setki fakultetów i znajomośc wszystkich moliwych języków , co oczywiście tez jest ważne - większoć osób piszących cv pisze właśnie robi to na jedno kopyto : jestem komunikatywny , odnajduje się zarówno w samodzielnych zadaniach jak i w pracy zespołowej ...
Skoro lasencje chcą pomóc znaczy sie na tym znają i warto z tej pomocy skorzystać :tak:

Gdyby nie to ,z e Mikołaj zaczął się budzić na cycka w nocy też mogłabym powiedzieć , ze pięknie śpi hehe - chociaz i tak nie jest źle - dziś wymknęłam się do pracy po 6-tej , a synke spał sobie beze mnie do 9:30 .

Z jedzenia kanapek najlepsze jest wcieranie masełka w kanapę :tak:
nie wspominając o bananach wcieranych w tv :dry:

Kate widze że miałaś taką pikna nocke jak ja:baffled::baffled: ale moja gwiazda jak wstala o 4 zasnela dopiero o 7:szok::szok: jak ja musialam juz wstawac:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ,dlatego poszperalam tu u was w postach i znalazłam

dr Eduard Estivill,
Sylvia de Bejar
Uśnij wreszcie!
Jak pomóc dziecku zasnąć​

I od dzisiejsze nocy ZACZYNAM i mam nadzieje ze wytrwam:dry::dry::dry:
Mam pewne obawy ale będę bardzo się starała:tak:

Moja też wcina chlebek najlepszy z serkiem topionym lub pasztecik z pomidorkiem:-D

reklama
Ja pierlole, jak mnie wkurza ta reklama netii na górze, wyskakuje okienko za każdym razem jak zmieniam stronę w bb. Za każdym razem. Przechodze z ,,mamusie grudniowe" na inny - wyskakuje. Wchodze na coś - wyskakuje. Klikam odpowiedź, wyskakuj,e ciekawe czy jak wyślę odpowiedź, to też wyskoczy.
Bez przesady, to naprawdę wkurzające. I chamskie wręcz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry