reklama

mamusie grudniowe:)

pierwsza :-D

jestem chyba walnieta w czerep odpaliłam kompa bo chciałam sprawdzić czy na naszej klasie będzie serwer lepiej smigał a tu fak prace remontowe :dry:
no cóż idę się do roboty szykowac bo o 7:00 wyłaże :sorry2:

miłego dnia dziewczyny :tak:

ps. kinga jak chcesz to możesz mi wysłać jakies swoje CV na pv to Ci je obrobię :tak: robiłam tak Dicie i myślę, że była zadowolona ;-)

reklama
Dita, głupia babo ty ;-);-) Co tam nie umiesz? Pisz na gg do mnie ci wszystko napiszę :-p

U mnie młody coś się w nocy budzi - tj stęka i śpi dalej. Chyba zęby. Trochę my zombiowaci przez to, a on wyspany :-D

Co do pracy to u nas pełno we wszystkich sklepach pracy, moja koleżanka poszła do monnari na pół etatu - czeka na recenzje doktoratu hehe. Nawet nie ma ogłoszeń na drzwiach ale wszędzie szukają. Kinga, a może spróbuj pochodzić popytać. Zawsze łatwiej cv do śmietnika wyrzucić niż osobie w oczy odmówić. Taki bezpośredni kontakt zwykle dużo daje - pójść, dzwonić, pytać. :sorry2:

Boziu taką noc ostatnio miałam jak gówniara była mikro człowieczkiem:szok::szok::szok: Szok niby nie płakała ale co zasnaeła zaraz się budziła i tak całą noc a po 4 jak wstała to o 7 zasneła ponownie i śpi do teraz:szok::szok::szok: Też podejrzewam zębole bo cały czas chowa i przytula główeczkę. Normalnie az mi jej szkoda:-(
Dita pisz i tu też mogę pomóc :cool2:
A ja dzisiaj zamówiłam ten stolik chicco, ciekawe kiedy dojdzie (kurier GLS- chyba) a sukienucha już wczoraj była wysłana więc na nią też czekam;-)

czesc dziewczyny!

dziekuje za pomoc. milo z waszej strony, niestety prawka jeszcze nie mam. wiec przedstawiciel handlowy odpada (tez o tym myslałam).
Co do mojego cv to nie wiem juz sama co z nim nie tak, napisane jest na pewno poprawnie. Ciekawe o jakie zmiany w nim wam chodzi hehehe kombinatorki:cool2::-D
pomyślę i jak coś to prześlę Ci Miłka. thx

z mężem sie już pogodziłam hyhyy ;-)

ide po kawę.
buziolee

Witam kawusiowo
Juz nie pamietam co miałam pisac :-D aha
Kinga powoli sie cos znajdzie zazwyczaj tak jest ze jak sie szuka to nie ma a potek jest tak jak sara pisała :tak:
U nas wszedzie wisza ogłoszenie ze do butików szukają a ja i tak choruje na prace przedstawiciela oj kiedy to było :confused: ciaza mi nie pozwoliła pracowac dalej umowa sie skonczyła aj fajnie było kocham to i te stras o target :-D:-D i chroniczny brak czasu na wszystko
A no i sie pochwale moje dziecko przespało calutka noc :szok: :-)

reklama
ładnie Jasiu śpi.
My też nie narzekamy, Filek śpi od 20-9 :happy2: Mi tam pasówa hyhy:cool2: i z czasem bedzie spał coraz dłużej jak każde dziecko bo taka kolej rzeczy. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry