reklama

mamusie grudniowe:)

no kochane produkcja na 102:-D

po kolei co pamietam

aenye witaj

roni gratuluje zakupu, buty extraklasa

kamila moje sie nie poca, ale odkryte spia, Hanka sie poci jak ja zakutam koldra i tak mocno spi ze sie nie rozkopie

kinga tak jak kate pisze, napisz cos o swoich umiejetnosciach to moze cos sie wymysli

hmm co do kolejnosci, kazdy wybiera taka jak chce, albo czasmi los wybiera, najwazniejsze coby sie nie zakonczylo rozstaniem, rozwodem itepe

cos u mnie w towarzystwie coraz to czestsze:no:

reklama
wykształcenie średnie, obsługa komputera w tym biegła obsługa pakietu biurowego MS OFFICE, biegła obsługa zagadnień związanych z internetem, znajomość zagadnień związanych z organizacją sprzedaży towarów i usług, promocji towrów i usług oraz podstawy przedsiebiorczosci, obsługa kas fiskalnych i urządzen biurowych, umiejetnosc nawiazywania kontaktów z ludzmi, jezyki(angielski i rusek,podstawowy)
z zawodu jestem handlowcem.

tyle..

Czarna bardzo ładna sukienka;-)
Dita sis życzę wszystkiego dobrego:tak:a Ty się babo nie przejmuj niczym sis wie co robi;-)
Kate u Nas też nadal jest wielka Miłość już od 6 lat:tak:
U Nas też było po kolei-ślub po 9 miesiącach Dawid
a teraz byył ślub kościelny;-)

A byłam dziś u kuzynki urodziła zeszłego m-ca dzidziusia;-)
jaki Mały jest słodki ma na imię Igor i jest przecudny-wsawie potem zdjęcia
aż mi się zachciało mikroczłoweczka drugiego..........
ale poczekamy jeszcze

skoro jeszcze nie znalazłam pracy dla siebie, nikt mnie nie chce zatrudnić tz że chyba moje cv nie jest zbyt ciekawe.
własnie dlatego kate...

To kochana Kingo trzeba może "obrobić" twoje CV, albo nad nim popracować, bo kwalifikacje przecież masz dość niezłe:tak:
a ja nie miałam zamiaru ciebie urazić czy coś w ten deseń:no:

Kinga a może popytaj wsród znajomych, sąsiadów zawsze ktoś coś wie, może coś nowego gdzieś otwierają, kwalifikacje fajne , więc nie martw się praca się znajdzie a swoją drogą w Iławie mamy swój zakłąd produkcyjny jak będę jutro z nimi rozmawiała to zapytam czy może kogoś szukają.

Kurcze expresowe dziewczyny jesteście u nas to tak zaręczyny...ślub i po 6,5 latach dzidziolek, no jakby było wszystko w porządku to pierwszy aniołek byłby po 5 latach /kobitki które czytały na "zdjęciach grudnowych dzieciaczków" wiedzą o co chodzi/ a drugie ....już mi ciarki po plecach chodzą choć chcemy drugie baby może za roczek co by Alicja poszła do przedszkola... ale za bardzo nie planuje bo już ciążę planowałam i co.....:confused: A co do miłości jest jest choć były ciężkie chwile, trzeba było się przestawić po porodzie że nie jesteśmy sami i ze teraz jest ta osóbka która pochłania nas bez reszty, a krótkie spięcia były są i będą tak jak u wszystkich chyba ;-)

Ta sukienka 50 zł :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry