reklama

mamusie grudniowe:)

Roni fajoskie buciki zawsze marzyłam o jakiś porządnych do latania itp, ale moje zakupy zawsze kończą się wielką klapą i butkami które żyją u mnie max jeden sezon:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Sugar piknie Ci malutka rośnie, moja w ciągu 6 tyg podwoiła swój ciężar:tak::tak::tak:. Co do szmerków w serduchu często się zdarza. Więc spoko

Agutku Dzięki śliczne. A o roczek się nie obawiaj napewno wszytko będzie dobrze, chyba teściowa nie bedzie chciała popsuć wnusi tak ważnego dnia.

Wszystkim maluchom zakatarzonym dużo zdrówka.

I KUPIŁAM SUKIENECZKĘ!!! Mam nadzieje że nie będę żałowała:confused::confused::confused: Powiedzcie co o niej sądzicie;-) Kolorek ecri

A to w gratisie;-)

reklama
A latałam dzisiaj po moim niby mieście za stoikiem chicco dla małej i nigdzie nie ma!!!:szok: Normalnie 3h w dupie:wściekła/y: i pięty poździerane bo jak zwykle w gołych nogach byłam:baffled::zawstydzona/y::cool2: Chyba tylko allegro zostało:tak:

dzięki babeczki myśle że nie powinnam załować kosztowała mnie 50 zł więc nie jest źle tak mi się wydaje:cool2:Podobno raz ubrana:tak:
Allegro bardzo mi się podoba fajne te zakładeczki:tak:

kurde,właśnie się dowiedziałam, ze moja siostra się w święta zaręcza z new szwagrem... A za pół roku ślub....
Z Tomkiem 7 lat chdzili... Z Łukaszem pół roku....Ale ich wzięło....:hmm::shocked2:

a po dwóch Elemelka:cool2:

hehe - no dadzą,dadzą radę, muszą. Zresztą mojej siostrze przyda się trochę stabilizacji. Ale nie sądziłam,ze tak szybko się zdecydują...:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry