reklama

mamusie grudniowe:)

halo laski
mala kluska wazy 4300 czyli prawie kilo w gore
poza tym wsio ok
dostalismy skierowanie do ortopedy i kardiologa profilaktycznie bo jakies szmery male ma ale lekarka kazala sie nie martwic bo tak sie zdarza

w sr jedziemy do dziadkow- w koncu zobacze swoje pierwsze dziecko

roni mi tez sie link nie wyswietla

reklama
ekstra
uwielbiam takie buty ktore mozna zryc a i tak daja rade
ja mam columbie ktore chyba 4 lata maja i przeszly wszystko tak jak i timberlandy jedne a i tak wygladaja jak nowki

wyjatkiem jest szymon... super timberlandy skorzane ( nie pytajcie nawet ile kosztowaly) ktore kupilam mu na gwiazdke w tamtym roku wygladaja jakby w nich odgruzowywal po jakims trzesieniu ziemi
ale ten typ tak ma :baffled:

mojej mamie kupilam super sniegowce w decathlonie tez przecenione bo zostal ostatni nr

kurcze jak nie zaglądać do Was na bierząco to później nadrobić nie można:baffled:
Sara mojej małej też tak się pociła główka mimo brania D3, i zmieniłam podusię z pierza na zwykłą taką chyba jakaś pianka w środku i jest ok, a jak od czasu do czasu ją położę na piórkach to jej się poci główka, ale mam taką jedną z pierza na której jej się nie poci więc może zależy od tego co w środku / kacze gęsie czy jakieś tam inne/ więc może też spróbuj wymienić podusię na inną - ale napisałam .....wiecie o co chodzi
Dita zazdroszczę -też chcę 5 na początku, ale jakoś nie mogę niżej niż 62 kg
Czarna79 no supppper Mikuś, my naszą jak posadziliśmy na kolankach u Mikołaja to płacz na całego a łzy jak grochy, "sztuczny" Mikołaj przyjaciel "prawdziwy" beeee. Super że imprezka udana ja swojej jakoś się obawiam zwłaszcza że wczoraj mieliśmy mega starcie z teściową
aenye u nas też na topie problemy z jedzeniem wieczorem mleko jedynie 100 ml poranne mleko odpadło, kaszka o 9 na przymus, zupka podobno może być a jak dalej to zobaczymy
Roni chłopak wie że w brzuszku rośnie braciszek;-)i mama musi dużo odpoczywać i dlatego dużo śpi

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry