reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
dzięki, dzięki laski:cool2:

kate - hehe, tak cały czas dieta MŻ aczkolwiek ja już nie zwracam na to uwagi - po prostu przyzwyczaiłam się do jedzenia mało, powoli, dużo picia i juz samo tak jakoś;-)

Suger no własnie czy lekarz nie powinien przyjśc do takiego maluszka? :confused:
Chociaz pomimo tego ze nie ma rejonizacji jak chciałam młodego zapisac do przychodni troche dalej to pani doktor w czwartej dobie kazała sobie Filipa przywiesc albo przywiesc ja :-D podziekowałam i znalazłam sobie inna

o, kate, to i koniecznie! moja mama ma i ch.owo sie przez to czuje. trzeba regularnie tablety brac.

Dita, gratki! chudzino :cool2:ja juz za to 62 na plusie :shocked2: ale za to jaki brzuch mam ogromny..!!! po prostu szoken in trampken. z Filipem taki mialam w 7 miechu :cool: i na dodatek mam nowe rozstepy juz (a te z poprzedniej ciazy coraz bardziej widoczne i oblesne). nic, tylko sie pochlastac :-(
ale najwazniejsze, ze Maksiorstwo zdrowo rosnie i fika jak dziki :-D

Roni, a to ci fajnie :-) super, ze sie tak odwiedzacie. dzizas, jak ja bym chciala miec troche czasu i sie poumawiac wreszcie. ale na razie totalny Sajgon. na dodatek nawet do szkoly NIE MOGE isc, bo nie ma kto z malym zostac rano. nie bylam juz ponad miesiac w ogole, a na niektorych zajeciach wcale jeszcze sie nie pojawilam w tym sem. wyleja mnie ;-)

Kinga, no to git, ze sie cieszysz :-)

oooooooooooo, chyba moj men przyjechal wreszcie. jedziemy drzwi zamawiac do garderoby i wewnetrzne w ogole. uh. a potem obmierzac mieszkanie, po nowy kolor i po lodowke i pralke. w piczku materi.

PS nadmieniam, ze mi dziecko nie zasnelo od rana i zjadl od 5.30 raptem pol miski kaszki i 3 flipsy i ani mysli wiecej :wściekła/y:

o jak ja bym chciała 5 z przodu zobaczyć:sorry2:
sugar dawaj znać co i jak z Elemelkiem
roni do nas Lew też dzisiaj ma przyjsć
..aenye no powitać! jak mieszkanko?

Olivier się przestawił i śpi teraz w dzień raz po 3-4 godziny a wcześniej sypiał dwa razy po 1,5 do 2 godzin

acha no i mam kłeszczyn czy Wasze dzieciaszki też się pocą??
Mapet jak się budzi to cały mokry!
wit d3 daje od wczoraj

aenye - wstaw nam brzuch:tak::tak::tak:

Kurde mać, Natka sie napiła perfum:errr:
Mam próbke 5ml voile d'ambre z Ives Rocher i gówniarz sobie wziął, otworzył i wypił pół fiolki. 2,5 ml - ku rwa no......Ale jak jaki teraz świeży oddech ma:cool2:

reklama
U nas tradycyjenie pobudka około 7-8 :dry: pomazyc moge do 10 niestety moze na 18-stke sie doczekam :-D w nocy tez ostatnio wstaje chodzi spac około 21 ale jakos nie bardzo on lubi spać chyba szkoda mu czasu

U nas sie nie poci sie rozkopuje w nocy i budzi sie chłodniutki nawt skarpety sobie sciaga :tak: chyba ta jak ja dusi sie w nich :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry