reklama

mamusie grudniowe:)

hejo :-)

tak sie krotko witam, bo mnie wyganiaja :-)
nie mam na nic czasu, zajob na maksa ze wszystkim (otwarcie knajpy na dniach = miliard przygotowan - niepoliczalne toto, hehehe ;-) ), remont, mieszkanie na walizkach (ja u rodzicow z Fiolkiem, D. u swoich), praca na allegro i w ogole dramat.

wiecej jutro napisze ;-)
kisss

reklama
czesc!

a my niedawno wstaliśmy, jestesmy po sniadaniu. wstawiłam pranie i teraz ide robić kawkę.
czarna79 super że urodzinki się udały, nie mogło być inaczej:-)

Witam z rana
Wczorajszy wieczów i noc masakra, myslałam ze udusze gnojka małego najpierw przez 2 godziny nie chciał spać od 20 do 22 :eek: potem o 4 pobudka i do 6 ledwo zyje
Czarna fajnie ze imprezka udana :-)
Aenya welkome :rofl2:

Kamila ja tez nie wiem co z tymi dziecmi sie dzieje ,z tym spaniem .Mati zasypia dobrze sam ,ale w nocy koszmar 3 razy sie budzi ,mojej siostry ma pol roku i tak samo od 3 dni.
Wyobrazam sobie jak sie czujesz ja rano mam oczy na zapalki.A najlepsze jest to:-( ze w dzien spi tylko pol godz .

Helo
Witam z resztką kawki:rofl2:
Chatka sprzątnięta, pranko się pierze. więc mamusi z czystym sumieniem moze internet napastowac:tak::-D:tak::-D

Dzisiaj będę na allegro buszować potrzebuje sukieneczkę, bo zostanę świadkową na ślubie:-D:-D:-D więc trza jakoś wygląd;-) i małej coś znaleść za kaskę którą dostała na roczek:rofl2:;-)

Joasia ślicznie dziękuje za życzonka dla malutkiej.

reklama
hejj kofane :-)

przede wszystkim:
RONI - ogrooooooooooooooooooooooomne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! widzisz, i o co bylo sie tak zadreczac!!! cudna i duza dzidzia :-)

Pingwinku - kissss i gratulacje udanego zabiegu!
wiecej nie pamietam, choc niby wsio przeczytalam :zawstydzona/y:
i najwazniejsze -
WSZYSTKIM MALYM, PRZEKOCHANYM ROCZNIACZKOM - WSZYSTKIEGO NAJCUDNIEJSZEGO, PROSTYCH DRÓŻEK DLA MAŁYCH NÓŻEK, CIEPŁEGO SŁONKA, PYSZNEGO JEDZONKA I DUŻO ZDRÓWKA ! ! !
wlasnie mlodego usypiam - jakies strajki dzisiaj ma z jedzeniem i mnie drazni, fak
od 5.30, co zjadl 250 mleka, raptem trzy lyzeczki kaszki, brrr
a i usypiam go juz pol godziny :baffled: a ewidentnie spiacy, bo poszedl spac wyjatkowo pozno wczoraj, dopiero o 22.30, tak dlugo szalelismy z nowym mieszkaniem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry