reklama

mamusie grudniowe:)

heh........i po cieżkim dniu w szkole:-p
padam i plecy mnie bolą:dry:
Olivierek to straszny cyc mamusi się zrobił jak tylko mnie widzi to w płacz i na ręce się pcha aż mi plecy siadają:baffled:
ale za to łądnie się przytula i ciepło się na sercu robi:sorry2:

a co z ..aenye czemu się nie odzywa??

czarna jak po imprezie??

ja się nazywam Malwina Jasińska z Bełchatowa jestem:-D jakby ktoś chciał mnie na naszej klasie odnaleźć bo mi się tak net buja, że zanim ja się Was doszukam to wieczność minie:wściekła/y:

reklama
Malwina ja za chwilę cię dodam jeżeli mi sie uda bo strasznie ciezko korzystać z tej stronki nasza klasa...
Mój Fifi to też synuś mamusi i koniec. Strasznie jest za mną i też jak mnie tylko widzi to płacz i na ręce. A jak się dziecko tuli to poprostu serce mięknie rozumiem cie doskonale :-)

kate hehe ciebie tez juz mam ;-) thx

reklama
Witam późną wieczorną porą. Normalnie dopiero usiadłam:baffled: Ale po pierwsze
Bardzooo DZIĘKUJĘ ZA WSZYSTKIE ŻYCZONKA DLA MOJEJ ROCZNEJ PANIENKI.
Imprezka była kapitalna, malutka mega grzeczna i w lekkim szoku jak jej stolat śpiewali. Wszystko odbyło się zgodnie z planem. I chyba wszystkim się podobało:-p;-). Co do wróżb wybrała 1- książeczka , 2-różaniec,3-miare,4kieliszek,5-chlebek i na końcu kase:-D:-D Tak więc rośnie mi nała zakonnica:-p:rofl2:;-)Fotki wkleje na galerii co by tutaj nie śmiecić:-D

Ale musze wam coś powiedzić bo to jest niesamowite.Jak szłam dzisiaj spać (koło 3 w nocy) malutka co chwila się budziła z płaczem i tylko zasypiała w moich ramionach i tak pzrespałyśmy przytulone do siebie pół nocy:szok::szok::szok:. Odrazu przypomniało mi się jak to wtulona do mnie spała ze mną po porodzie (urodziłam o 2 w nocy). normalnie jakby czula że to już rok:tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry