reklama

mamusie grudniowe:)

Roni w imieniu córci bardzo dziękuje za pamięć i życzonka.

Dita gratuluje tej 5 z przodu, u mnie też jest 5 ale jakoś jeszcze się nie czuje do końca git jeszcze z 4 musze zgubić:-p. A mała teraz będzie pachnące kupaki i siuśki robić:-D:-D
Aeyne witaj kobieto. Ale ty zalatana jesteś normalnie podziwiam.

Sa_raa moja nigdy sie nie poci. Wieci ci kobito nie pomogę ale podobno własnie wit D3 pomaga.
A moja baby-jaga chodzi spać po 22 wstaje koło 8. Śpi raz czasami 2x dziennie koło godzinki.

Normalnie pół dnia spędziłam na allegro:szok::szok:, ale znalazłam kieckę :tak::-)i teraz czekam na odp bo chce kupic za pobraniem bo nie wysle kasy komuś kto ma 0 komentarzy:no::no:
A teraz spadam z mała na powietrze nich sie dziecie przewietrzy.

reklama
a coś więcej o tych butach? w każym razie gratulacje:tak:
ps - ja kurna nie wierzę w takie promocje - na studiach miałam semestr o promocjach i z deka podchodzę sceptycznie do każdej;-)

Witam.

U nas w miarę ok. Łośki jeszcze zakatarzone, ale jakoś mija im katar. teraz najgorzej bo giluchy geste i ciężko je usuwać. D sie wydziera, lil mowi że mu krzywde robie...ech:sorry2:

Aenye dawaj foty brzucha bom ciekawa czy przypadkiem nie przesadzasz;-).
Sugar też cos o gigantycznych rozmiarach opowiadała i to kit był wielki:-p.
Kobiety w ciąży:cool2::-D:-D:-D

Ania jakie buty:confused: Szok przecena:szok: Super:-)

Roni to my dziękujemy za wizytę i bardzo za pomoc z płytą :-)
Butki wypas :tak::happy2:

U mnie młody się też nie poci, głównie hibernuje i się rozkrywa.
Wiecie że teraz D3 daje się do 18 stki? Dużo niedoborów u przedszkolaków i dzieci szkolnych i młodzieży...

A ja dziś wyszabrowałam z labu reklamówki dla młodego - pluszaka czerwonego dinozaura i coś a la frisbee ... hehe...

:-)

No Kasia i super z tymi reklamowymi pluszakami:-)

Moje chłopaki też bez przykrycia śpią, a temp zmniejszyłam do spania do 20 stopni.
W dzień mamy 21:-)

Roni nie otwiera mi sie link. Buuuuuuuuuuu:-(

uff skończyłam! okna w kuchni pomyte, firanki czyste powiesiłam, sprzątnełam aż miło:-) Lubie mieć tak ładnie posprzątane heh.
Teraz na mężulka czekam..

Filipek już zdrowy, katarek przeszedł. Co mnie cieszy.
Zasnął mi teraz więc idę pić kawę..
Fifi też w nocy śpi odkryty, On nie lubi być przykryty a jak już to ma swoją małą kołdereczkę i się do niej wtula i śpi z nią. Nic wiecej

reklama
halo baby :-)

Roni gratki z okazji takiej przeceny :tak: sprawdzałas czy buty mają podeszwy ;-)
Dita 59 kg suupeerrr ja moge osiągnąć taką wagę odcinając sobie nogę bo innych możliwości chyba nie ma :tak::sorry2:;-)
Sugar jak tam młoda po przegladzie
Maja jak z przeprowadzką
Patrucja gratki z okazji syna dopiero teraz doczytałam że bydzie drugi chopok :cool2:
Kasu gdzie jesteś...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry