reklama

mamusie grudniowe:)

Kac - a co to takiego?? juz nie pamietam :-D

super masz ;-)

Ja wlasnie zrobilam sobie przerwe w drzemca.
Pyza spi w ogrodzie tatus tez chrapie.

Kamila mam nadzieje ze niedlugo sie polepszy. Pamietam ze ja na poczatku ciazy tez sie tragicznie czulam...jak na kacu ... a do tego tyle latania bo sesja przyspiszona pozniej obrona. A mialam ochote tylko spac. Po trzecim miesiecu jak reka odjal i super az do konca.

reklama
Witaj, Yukka! Myślę że popiszesz trochę i się z nami zgrasz. Właśnie nie jest wcale tak, że my od początku ciąży, dużo z nas doszło później, a niektóre całkiem niedawno :tak:

Kamila - super że wieczór udany! Współczuję ciążo-dolegliwości. Ja jakoś w tej ciąży o dziwo chyba lepiej. Po ulepszeniu wątroby dietą przeszły mi mdłości :eek: Dziwne jakieś, chwilowo skaczę pod niego z tego powodu :-)

My aktywny weekend - wczoraj kupiliśmy małemu pierwsze buty, bo w końcu zapragnął opuścić wózek na spacerach i porusza się dwunożnie. Także kupiliśmy jakieś z przeceny niefirmowe, dobrze w nich drepcze i nie marznie noga (dzis stestowalismy) więc jest gites.
A dziś byli teście w odwiedzinach, także bardzo fajnie spędziliśmy dzień - mały wybiegany, nad morzem byliśmy i na placu zabaw. Trochę posiedzieliśmy pogadaliśmy. Naprawdę milutko :-)
Teraz moje chłopaki śpią a ja na bb :laugh2:

Witam i ja:-)

egzaminy do przodu:tak:
jeszcze tylko praca do napisania, i czekam na wyniki sobotniego egzaminu:happy:
i koniec sesji...

musze odpoczac... padam
buzia:-D

A ja dzisiaj się wybrałam na zakupki:tak:

kupiłam sobie buty przecenione ze 119 na 39

i trochę super ciuchów....
no i portfel lżejszy o 4 stówki:baffled:

Maja - kiedy mogę wpaść na zakupy do Londynu?
daleko masz Primarka???
Aha... pisałam Ci, że czekamy na was:tak: wybierzcie weekend i wpadajcie do nas
odbierzemy was z lotniska...
i serdecznie zapraszamy!!!

Cos mi pyza wyglada nieciekawie.
Rumience ma ale zero goraczki i marudzila sporo po poludniu.

Kate kiedy Ci pasuje bo nam to generalnie wsio jedno. W czwartek tesciowie wpadaja po drodze do US i zostaja do niedzieli i od 3 - 9 marca mamy gosci. Pozniej ok 15.03 znow tesciowie w drodze powrotnej wpadaja do nas na 3 dni. Poza tym jestesmy wolni i serdecznie zapraszamy.
Poszukam biletow i zobacze ...moze akurat wyskoczymy do Was. M jest chetny.

reklama
hejo

Kate no to super ze do przodu :)

my dzis bylsmy na specerku na 2 wozki z kolezanka
fajnie bylo
piekna pogoda, jak wiosna
nie wiem po co malemu kombinezon kupilam hehe

Kate a co robisz 6-8 kwietnia?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć