reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek!!! ojeju - to muszę (musimy się z kate) speszyć zeby was odwiedzić jeszcze w Paris!!!!!! Mów co i jak????

aenye - luuuuuz, just relaaaaax;-):tak:

atol
- no nie ma to jak moje miasto i nasze ,,wykształcone" kandydatki do pracy ;-) SZkoda słów...:baffled:

a ja jak głupia słucham non stop Nightwish ,,While your lips still are red"... Normalnie non stop jak porąbana:cool2: Jakoś dobrze mi robi na mój wqrwo-dół ;-)

reklama
Aenye - spryskiwacz w każdym markecie ;-)

Jej, Pingwinek, to niesamowity news że wracacie!!! :tak::-) A macie jakiś plan co będziecie w pl robić?

Pingwinek super!!

Ja sie nudze w pracy tzn do tego stopnia ze mam ksiazke i czytam, heh Krola z zelaza Druon'a ;)
Ogolnie nastroj ostatnio dopisuje, wiec jest git!

Pozdrawiam was i zycze milego dzionka

Hej:-)

WOW Pingwinek.... pisz co i jak:tak:
Kasiu super, że z dziciaczkiem wsio OK:tak: i już pisałam gdzieś, że wyglądasz kwitnąco i prześlicznie:)

Spadam pracować:happy2:

aenye .... jak dzisiaj samopoczucie....lepiej????
pingwinku fajnie że wracacie do nas, ale faktycznie macie już jakieś plany, gdzie się zakotwiczycie na stałe:tak:

Aleńka też jest z cesarki, ale z wtulaniem się to u niej wręcz przeciwnie, rozkłada się we wszystkie strony i lubi przestrzeń w łóżeczku, a przytula się do pieluszki ale to ja ją tak nauczyłam:tak:, więc wyjątek potwierdza regułę:happy2:

reklama
Aleńka też jest z cesarki, ale z wtulaniem się to u niej wręcz przeciwnie, rozkłada się we wszystkie strony i lubi przestrzeń w łóżeczku, a przytula się do pieluszki ale to ja ją tak nauczyłam:tak:, więc wyjątek potwierdza regułę:happy2:

Ja nie powiedziałam, że wszystkie dzieci z cesarki tak mają
ani, że te z naturalnego porodu tak nie mają
po prostu niektóre dzieci tak mają i już
i więcej jest tych dzieci, które urodziły się z cesarki
ale to nie jest reguła!
są to dzieci generalnie zdrowe i fizycznie i psychicznie i neurologicznie
i nie dowiemy się dlaczego tak robią, ponieważ nie są w stanie nam powiedzieć /bo są za małe/
a jak już są starsze, to powiedzą, że lubią, że sprawia im to przyjemność
i tyle

aha... i dzieci raczej nie zrobią sobie krzywdy... ale trzeba to monitorować i sprytnie kontrolować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry