reklama

mamusie grudniowe:)

no Pati szykuj się, kochana:tak:
ja tam się już podniecam w każdym razie, hehe
mam nadzieję, że nie jałowo
BUZIA:-)
idę spac, bo jutro wstaję o 6:30:baffled:

reklama
uff , kurna, nie miałam wczoraj neta, fak, mam nadzieję ze dziś będzie jeśli z ranka jest.

kasie - witajcie po weekendzie:tak:
nieistotna - heh, ja właśnie tak ostatnio myslałam że nie mam koleżanek.... albo ja jestem nienormalna albo nie ma normalnych bab.... dzwoń śmiało jakby co. a najlepiej to zamieszkaj ciut bliżej;-)
aenye - jak już wszystko przygotowane to idź już idź bo nie mogę się doczekac;-)
sugar, nonek - fajna chatka. Ale ja juz o chatce nie marzę. MAm serdecznie po uszy swojej;-)

Co do obcięć włosów - wczoraj byłyśmy u fryzjera z Natką, bo jej pomysłowa starsza siostra nic nikomu nie mówiąc obcięła jej grzywkę.:dry: Wiec byłyśmy wyrównać. Młoda ma cały szczyt obciachany na króciutko, ma zostawione tylko swoje loki z tyłu.
Jak mamę kocham, przypomina mi naszą Ilonę-nonka.;-):laugh2:

Ja witam się już dzisiaj z pracy:-(, tak mi dobrze było w domku mimo że chorobowo ale fajnie
Ja nadal jeszcze czuję się chora chrypka mnie jeszcze trzyma antybiotyki biorę no bo co....zaczęłam to i muszę wybrać:crazy:
Alicja ok a ten kaszel mnie ciągle złości idę dzisiaj kupić inhalator i mam nadzieję że pomoże:happy:

a teraz muszę nadrobić zaległości widzę ze wszyscy wrócili cali i zdrowi to się ciesze:tak:

...a widziałam linka z dworkiem fajny fakt ale tani to on może i jest ale nie dla mnie:dry:nawet przy kupnie przez kredyt
1120 000 /30 lat = 37333,33 zł rocznie/12 mc=3111.11zł miesięcznie plus odsetki:szok: no cóż :no:

lecę czytać.....

hejka!
witamy sie Plumkiem po weekendzie!
bylo milo tylko pogoda kiepska!!
pozrawiam

Pati koniecznie daj komus znac jak zaczniesz sie zbierac na porodowke :)

hehe, jak zaczne sie zbierac to dam ;-)

poki co cisza :-) sie chyba sama podniecilam bardziej. ale fakt, ze pol nocy strasznie kiepsko spalam, skurcz za skurczem (ale takie nie na @, tylko mega mega twardnienie brzucha z uczuciem wpychania sie nie powiem gdzie glowki mlodego). i jakies prady mnie przechodzily, od podbrzusza w dol nog. dziwne. ale nic z tego nie wyjszlo ;-)

dzisiaj mam zamiar szafeczke na kosmetyki uszykowac :-)

aaaa! nie pochwalilam gnoma :-D spalismy dzis do 9.30!!! ostatni tydzien/dwa, juz nie pamietam, pobudka miedzy 6.30-7. jesu. LUKSUS!!!

reklama
hej, przestańcie z tym tempem, bo nie nadrobię:-p:laugh2:
Kurcze, ciągle mi net szwankuje, juz mam dość, zmienię chyba dostawcę, ale mam wybór albo to co mam albo tepsa:baffled::baffled:
Nie wiem co lepsze:baffled:

Kurcze, muszę zrobić zdjęcie z obciachaną Natką bo naprawdę co na nią spojrzę to mi przypomina nonka naszego:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry