reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dobry wieczór:-p
Z góry sorka za moje zaniedbanie i zaznaczam nie mam nic na usprawiedliwienie jakos tak wyszło brak weny w pisaniu :zawstydzona/y:ale starałam sie czytać nabierzaco:-p.
U nas wsio OK dużo czasu spedzamy na swierzym powietrzu;-) co malutka uwielbia:tak:. Ja mimo iż jem raczej mało rosne w oczach:szok: i to mnie przeraża bo jak tak dalej pójdzie to sama nie wiem jak to sie skończy (pomijajac poród:-p) W czwarek zaczynam wkońcu JAZDE!!!!
To tyle o nas buziam i do juterka

Dita buzka

Aenye nie moge sie doczekac Maksia :) juz teraz zaczynam trzymac kciuki za lekki porod :)

Czarna a mialam pytac jak tam brzunio? zero dolegliwosci?

Cosmo moj nie obgryza, jak mu sie zadrze to dziubie paluszkiem, jak obetne to i tak do konca dnia dziubie zdziwiony :)

Nieistotna brzusio to juz powoli brzuchol:szok: no nic trzecia ciąża to nieprzelewki:-D (na moim przykładzie:-p)

Cosmo moja tez nie obgryza ale dobrze zakupic w aptece lakier "gorzki paluszek" podobno super działa;-)

Czarna, witaj po nieobecności :-) Co ty gadasz, brzuszek masz mikrusi :tak: A u mnie dwa miechy temu był większy i się jakoś zagubił.
Chciałam zameldować, że chyba będę żyć, bo jakoś mi się nowe dziecko zaczęło od wczoraj w końcu lepiej ruszać. Wcześniej tak od niechcenia. No ale pewnie przez te rzyganka miało mało jedzenia. Teraz nadrabia i ciągle fika :-)

Cosmolady - u mne nie obgryza.:happy:

Witam druga. Moje dziecie niedało mi dziś pospać (ale tak juz jest od jakiegoś czasu:baffled:) Ale nie ma tego złego bynajmniej wkońcu wszyje kliny w spodnie bo tak głupio latać z rozpiętymi guzikami:-p

Kasia_z to chyba taki mały na fotce wylazł i w sumie było z rana:rofl2:. Z Laura taki miałam w 6m:zawstydzona/y::-D

moje dziecię widziało jak tatuś paznokcie obgryzał załapała i teraz cały dzień spędza z paluszkiem w buzi. Nie mam jej co obcinać bo wszystko wyjedzone... do niedawna miala faze dlubania w nosie ale zamieniła to na obgryzanie paznokci

hehe, dziwnie mi...

poczekamy, zobaczymy, ale wylewaja sie ze mnie hektolitry sluzu, od wczoraj boli mnie brzuch i krzyz, i w ogole mam taki jakis rzewny nastroj.. mam wrazenie, ze juz niedlugo go przytule :-D

hehe..

znowu sroda ;-) Fiolka tez rodzilam w srode (choc urodzil sie o 00:50 w czwartek :baffled:)

aenye - ech, bo na spacer nie pójde, będę filowac, a miałam plana iść na długi długi nad nasz zalew;-)

cosmolady - spróbuj smarowac preparatem od obgryzania z apteki. Albo po prostu obcinaj na króciutko tak,żeby nie miała co obgryzać Kurcze, cosmo, ty też jeszcze chwilunia i się rozdypiesz :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry