reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
no wg USG to juz za 5 dni wg OM za 10 a wiecie co jest najgorsze? że lekarz zapewniał mnie całą ciążę, że będę mieć córke, pokazywał zdjęcia piski że nic się już z tego nie wykluje a miesiąc temu stwierdził, ze w brzuszku siedzi na 1000% chłopaczek... ale szok przeżyłam... cała wyprawka kupiona dla dziewuszki (w sumie tak dużo nie kupowałam bo mam dużo po Mai) ale te wszytskie malusie letnie sukieneczki i to nastawienie, ze będziemy mieć małą Ingę a tu niespodzianka, musiałam dłuuugo dochodzić do siebie bo normalnie szok ;-)

Tak to jest wlasnie z tymi usg. Do konca jedna wielka niewiadoma.
Aenye jak nic jeszcze chwilka jeszcze momencik! Juz normalnie czuje przez skore!

Ja jestem zwolniona z egzamu z dermatologii!!! Jezu jak sie ciesze, przynajmniej jeden mam z glowy. Z majerana na zajeciach bylam, pol szkoly prawie rozniosla:-), ale dalam rade. Jutro niestety koszmarna receptura. Dzis mam noc z glowy.

ja sie jakos strasznie podniecilam, hehe

a moze sie okaze, ze to falszywy alarm??

no nie wiem, brzuch mam caly czas twardy, nic nie zwalnia, boli mnie tylko krzyz co chwile..

ogolnie to czuje sie inaczej niz z Filipem. ale bardzo inaczej niz zwykle. :-) no nic. zobaczymy..

najgorsze, ze nie mam jak sie wykapac, bo z Fiolem sama jestem.. i ogolic, przeciez dla niego golarka to jest jakis osmy cud swiata, jak zobaczy to od razu do lapy chce i nie ma zmiluj, bo ryk..

jak zwykle najwiekszy luz ma moj maz :rofl2: napisalam, ze chyba sie dzis nie pouczy, a on na to, ze ok, bedzie co bedzie, ale mam mu poszukac tych materialow, o ktore wczoraj prosil. no nie wierze, co za relaks chodzacy z tego czlowieka!!!

cosmo
, ale ci fajnie z ta parka :-D u mnie nie bedzie niespodzianki, zbyt wiele razy widzialam te wielkie jajca na usg na wlasne oczy :-D chyba ze to blizniaki :rofl2:
co do obgryzania nic nie poradze, nigdy nie obgryzalam i nikt kolo mnie nie mial takiego zwyczaju, wiec rad nie znam :-( ale o tym gorzkim paluszku slyszalam, ze dziala. tylko nie wiem, czy to dla takich malych babli jest. moze przeczekac lepiej?
moj tez dlubie w nosie, hehehe :-D ale najlepsze, ze probuje tez nam dlubac :-D

cosmolady oj jaka niespodzianka
za Ciebie tez juz trzymam kciuki by szybko i dobrze wszystko poszlo

aenye juz za moment, juz za chwile...
jejku
bedziesz miec drugie mikro synka w domu :)

laski trzymajcie sie dzielnie :)

i caluski przy okazji dla Matyldki :)

ja zawsze marzyłam o siostrze (mam tylko brata) i bardzo chciałabym miec syna ale jako 3 dziecko no ale cóż taka mała rożnica wieku, na pewno będa sie fajnie razem bawić :)

reklama
Witajcie dziewczynki ja poczytuje ale jakos nie mam weny na pisanie...
u nas wszystko ok, troche cierpialam jak w poniedzialek po 9 dniach urlopu musialam wrocic do pracy, ale jakos sie juz unormowalo ;) Bylismy 3 dni nad morzem sami z J, bo Agatka pojechala na 5 dni do Kuznicy na Helu z miomi rodzicami, jak zobaczyla plaze nie mogla uwierzyc ze ma do dyspozycji tak ogromna piaskownice ;)

A poza tym musze sie pochwalic ze w koncu sie pozbylismy sie tego wstretnego Cooneco :) Szwagier mi takie pisemko strzelil do sprzedawcy na podstawie odstąpienia od sprzedazy towaru konsumcyjnego, ktore to gwarantuje nam odpowiednia ustawa, ze juz nie chcieli nawet do prducenta wysylac i rozpatrywac jakis tam reklamacji tylko w jeden dzien nam kase oddali, a najlepsze ze po tygodniu zadzwonil do J jakis koles z Coneco ze slyszal ze chcemy reklamowac wozek, a J mu ze sprawa nieaktualna ze sprzedawca zwrocil kase to koles skomentowal ze to nie do konca zgodne z prawem ale skoro tak zrobili to ich sprawa hehe kity wciskac chcial jakies, dobrze miec jednak radce prawnego w rodzinie ;)

Aeneye ja czuje przez skore ze cos z tego bedzie, ale w sumie luz nie ma sie co nakrecac ;) jakby co to zycze Ci bardzo szybkiego i malo bolesnego porodu ;)

Cosmo Tobie rowniez wszytkiego dobrego, spokojnej koncowki ciazy przede wszystkim ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry