Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
super ze masz prace i kolejne gratulacje

Lucky tule mocno. Naprawde Cie podziwiam ja bym pewnie w kacie siedziała i ryczała:-(Hello,
Anita
Maju lepiej;-):-)
Squomage witaj:-)
Dziś wraca ..aenye z Maksem:-)
U mnie noc tragiczna:-( chłopaki zakatarzone, D nie spał w nocy, płakał zaglutowany:-(, Mi 4 razy kupa i karmienie, Luckiego budziły hałasyi pobudka o 5,30
Kiedy ja sie wyśpie
Narazie.
Całe szczescie ze juz z Asia OK.Dita no SUPER!!!
ja już Ci gratulowałam na gg:-)
też witam pokawusiowo
Maja milego urlopu zyczę kochana
Asia już OK, to było chwilowe /mam nadzieję, hehe/
A gdzie kupywałaś normalnie w księgarni?????Hehe, Dita lamentator ;-) Zwolnili ją i od razu pracę znalazłaSuper wielkie gratulacje - donoś jak tam dalej w nowej pracy leci :-):-)
Witaj Squomage
Luckymama - dużo zdrówka dla twoich maluszków, oby szybko zdrowiały. Buziaki wielkie
Polecam książkę - dostaliśmy w prezencie:
![]()
Są układy choreograficzne, jak tańczyć różne piosenki. Piotruś na krasnoludkach piszczy z radości, normalnie maxxx.![]()
No prosze. A tak sie wyrzekałaNonku i jak egzaminy?????
Ja zdałam jakimś cudemnic nie powiedziałam dukałam jak dziecko w przedszolu,połowy zapomniałam i dosłownie glupoty pitoliłam
a najśmieszniejsze było to że rano stwierdziłam że nic nie umię i nie idę
pierwsze dzwoniły za mną koleżanki a potem sama Dyrka że mam przyjść bo jak nie to po mnie przyjedzie i mi do szmat nakopie!!!!![]()
GRATULACJEBoze i Ty miałas siły aby tu jeszcze wpaśćczesc, kochane :-)
my juz w domku :-) nawet po drzemeczce. oczywiscie nieogarnieci na maksa, mlody pewnie znowu wykapany zostanie o 23 ;-)
ogolnie wszystko super, mlody przekochany i przegrzeczny, caly czas spi i je.. ja tez smigam jakby nigdy nic.. gorzej, ze ledwo do domu weszlam opadlam z sil psychicznych ;-) i zle mi :-( jakos mnie wszystko przeraza.. za duzo obowiazkow itepe..
ale nic, mam nadzieje, ze przejdzie szybko..
buziam i jak tylko sie ogarne, wstawie fotki :-)
aha, mlodego uwielbiampoczatkowo byl brzydalem, ale teraz z sekundy na sekunde pieknieje! juz jest przesliczny, nie wiem, jak bedzie jutro
ps Fiol tez zauroczony dzidziai ma katar, fak.

Wycałuj maluszka po stópkach maleńkich. I życze szybkiego powrotu do normalności i jak najszybszego unormowania całej sytuacji
urlopik bedzie do sobie odpoczniesz w koncu