Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo przy obcych robi sie bardzo grzeczny, obce miejsca takze go hamująLucky dlatego ponowiłam pytanko. Normalnie podziwiamNo juz pytania takie były, ale nie odpisałamWięc jestem sama. I dopiero własnie tak czyli samej mi wyhodzi. Teściowa próbowała pomóc, ale tylko mi dzieciaki rozbestwia i na nic sie to zdaje. Mi chciała się zajmować all time, czyli trzymać na rękach i nosić i bujać i usypiać własnie tak, a ona od samiuteńkiego początku nauczona zasypiac samodzielnie!!! Bez noszenia. Ech ale wytłumacz to tesciowej, zakochanej we wnusi... Więc wolę być sama. Chłopaki babci na głowe włażą i za nic maja jej słowa... No ogólnie lepiej tak.
Moja mama swietnie radzi sobie z nimi i pomoca ale pracuje, bo młoda kobita jeszcze i nie ma czasu,
Ale co tam. Jest giiiiiiiit;-)
Przecież wiedziałam jak będzie teraz juz 9 miesięcy temu, no nie
Czarna Ty tez juz niedługo tak samo dasz radę:-)
.
Ja wiem ze za kilka miesiecy tez bede miała trójke ale niby mam wygrana pozycje bo NIki juz duża i laura bedzie starsza
ale łatwo tez napewno niebedzie. Mi tez nie ma kto pomóc. ani mama ani teściowa. Pożyjemy zobaczymy.Dita mi sie własnie kapuśniak skonczyłsquo - super maluszek
PS jaką zupę gotujesz?;-) Ja właśnie kapuśniaku z młodej kapusty ugotowałam cay gar, normalnie jak dla wojska mi wyszło,hehe, ciekawe kto to zje;-) Dobrze przynajmniej że dobra mi wyszła
nieistotna - jak dziś młody?
wpieprz.... jak głupia
Na szczescie obyło sie bez ofiar