reklama

mamusie grudniowe:)

hej.
Kicia - super, moze teraz zdjęcia powstawiasz?? Ja tez lubię jak praca wre, czego u nas przez ostatnie lata strasznie brakuje poprez brak ekipy budowlanej... ci co mogą to licza sobie tyle,że za samą robociznę można drugi dom postawić.... więc robimy zwykle wszystko sami...

Kate - Super, mówiłam że będzie dobrze, tak właśnie niektóre dizeci mają. Ale trzymam kciuki aby się juz nie powtarzało bo strachu strasznie napędza taka sytuacja z dzieckiem.

Mnie monsz dziś na przejażdżkę do Zamościa zabrał, niedawno wróciliśmy. tak, Kasiu, hehe, dba abym sie nie nudziła:-D Ale podoba mi się takie właśnie ,,nienudzenie" - zupełnie inaczej niż ,,nienudzenie " w pracy gdzie chwilowo nie ma co robić a nudzić się nie wolno po posrana kierowniczka uważa że nuda to twoja wina...:dry:

Kupiliśmy dziś w biedronce zestaw mebli dla bachorów, stolik i dwa krzesła ze schowkami na zabawki za stówę. Jest naprawdę super, kolorowy,. porządny drewniany. Jak ktoś szuka mebelków - polecam:tak:

buzi;-)

reklama
Kicia super!! Domyslam sie ze fajnie tak obserwowac zmiany, jak rosnie wasz wspolny dom, zycze by udalo sie do tego 15 :)

My z Agatka i moimi rodzicami zrocilismy wypad rowerowy nad malte bylo git
pozzdrawiam was dziewczynki i milego wieczorku zycze

uszyłam właśnie firankę do sypialni.
tzn obrębiłam i taśmę marszczącą przyszyłam, podszyłam sobie równiez spodnie.
I już nie mam co szyć.
Ma ktoś coś?;-)
Maszyna super, aż chce się na niej pracować;-)

Agaton - a Agatka w krzesełku na rowerze czy jak?

A mi się nie chce spać,hyhy:happy:

O boziu jak ja nie znosze szyć:no: Dita wpadnij do mnie z tym cudem, nie znudzisz sie ani minuty we dwa dni pewnie, tyle pierdółek do pozszywania:rofl2::-D:-D:-D
A te mebelki superowe.

Ilona buziaki, dzięki wielkie.

Sugar oszalałaś:laugh2: Pogłębisz pedantyczne fobie czystości teraz juz całkiem:rofl2: pozdrawiam.

Kate super że z Nat dobrze.

Kasiu wielkie te nasze chłopaki, co:laugh2:

Kicia super. Górale potrafią. A cenowo jacy:confused:

Agaton, gratuluje kondychy. Wyprawa rowerowa mnie by zabiła:rofl2::laugh2:

Hej, daznac, ze zyje:)
Ja jestem w trakcie oporzadzania chalupy wokol, bo chwasty mam jak drzewa. Masakra. A robactwa tam tyle, ze hej.
Dita ja wlasnie kupilam ten sam zestaw dla Manki:-):-):-), jeszcze nie zlozony. Cale 99 zeta. Namawialam Pawla Kate czy tez im nie kupic.

Manka zaczyna czaic baze z nocnikiem. Przed chwila nawet byla mikro-kupa.

Elou
wlasnie wrocilismy, w koncu pojechalismy na camping do wladka, bylo super ale pogda w kratke, do tego Bruniastego kaszel i katar meczyl, zabkowanie, mega slinienie tak ze plazowalismy bardzo malo. Za to wypoczeci, wyspacerowani do granic mozliwosci i obzarci polskich przysmakow,pieczonych pstragow itp
camping super sprawa,nasz byl wypasiony, nowiuki czysciutki i z super placem zabaw dla mlodego, szlal jak dziki. przyczepa swietna sprawa, stwierdzilismy ze kupujemy sobie swoja i bedziemy jezdzic:tak:
jdyna rzecz drazniaca na wakacjach o nieprzyjemne komenarze na temat tattoo,i to nie raz dwa tylko cochwile, nie wiem czy to ja przywyklam to angielskiej tolerancji plus fakt srodowiska w ktorym sie obracamy czy nad morze same chamy sie zjezdzaja:wściekła/y:
teraz mam mega ilosc prania, lodowa i zamrazara do czyszczenia bo pradu nie bylo wiec sajgon, moje zapasy mrozonkowe szlag trafil
ide was poczyatac

hej kobitki, pogoda kiepska nie ma co, choc powiem Wam szczerze, ze w koncu poczulam jakos ulge bo juz tchu nie mozna bylo zlapac, tak bylo duszno a dzisiaj okolo 17 stopni u nas...

my sobie siedzimy w chaupce ew. skoczymy do moich rodzicow, a jutro J rodzice przyjezdzaja bo sie juz dawno nie widzielismy wiec ich zaprosilam ;)

Kasu co do tatoo to ja mysle ze Anglii do Polski pod tym wzgledem nie ma co porownywac, tam jest to natualne u nas wciaz budzi zdumienie szczegolnie jesli masz tego wiecej niz na lopatce, kostce czy ledzwiach ;) oczywiscie pewnie zalezy od miejsca w ktorym bylas a ja cie rozumiem ze cie to wkurza tak jak mnie wkurza zdumienie wyrazane czesto glosno na temat mojego wzrostu, i kazdy uwaza ze ma prawo komentowac jakby on sam byl idealny

reklama
Agaton wlasnie zdumiewa mnie polska maniera komentowania wszystkiego... ja jakos nie chodze po ulicach i nie mowie 'o jakie mani ma brzydkie wlosy/zeby, o naja pani chuda/gruba, o jezu jaka ohydna sukienka'...
jeszcze rozumiem zdziwnienie ale komenowac dla mnie to gruba przesada, swoje uwagi powinno zatrzymac sie dla siebie:sorry2:

jej mam tone prania, chyba z 10razy bede pralke ladowac:dry:

od czego moze puchnac jezyk???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry